Äntligen klar!!

Äntligen är jag klar!!! Klockan är över tolv och jag och Niclas har klätt granen, städat och slagit in alla paketen. När vi var klara så insåg vi att paketen som ska ligga lite fint under granen tog totalt över hela granen. Det enda man ser är en massa paket och en stackars gran som försöker synas i bakgrunden.

image

image

Fast räknar man ihop hur många vi är sammanlagt så blir det 25 st! Så det är inte undra på att klapparna inte får plats under granen! Först så kommer mina syskon med sina barn och Niclas son Tim, sedan lite senare kommer Niclas familj och ska byta presenter och ta en glögg.  Jag kan säga att jag saknar Liam något kopiöst nu när julafton närmar sig med storm steg. Jag pratade med honom efter att han landat och allt hade gått bra förutom att han tyckte att resan hade tagit vääääldigt lång tid. Imorgon ska vi alla skypa med Liam i usa, det är skönt att teknologin går framåt så att man faktiskt kan se varandra samtidigt som man pratar. Kram och god jul  L

 1. Malin skriver:

  God jul Laila! Fick ett par jätte fina Rock By Sweden öronhängen i julklapp och är så himla nöjd! Mina första och förhoppningsvis inte de sista!

 2. Linda skriver:

  God jul till dig och din familj

 3. Madde skriver:

  Fick jätte fina hörlurar i julklapp av min sambo. Blev så glad och väldigt överraskad! Dom är hur snygga som helst! God jul till dig!

 4. En riktig god och mysig jul önskar jag dig och din fina familj!! Kram

 5. Katten skriver:

  GOD JUL till ER alla!!! Nu väntar jag på att detta år tar slut eftersom det har varit mitt värsta år i mitt liv. Min mamma dog och min svärfar fick hjärtstopp men eftersom han var så vältränad och i god fysik överlevde han. Så håll dig i form och träna lagom.

  Kram och fortsätt framåt!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..