Gokväll!

Sitter i soffan och softar med Niclas och smuttar på ett glas xante.

image

Dessa små söta glas hittade jag i London för 8 år sedan och dom har blivit ett par favorit glas att dricka olika likörer och snaps i. Jag och Niclas håller på att gå igenom min kom i form bok som kommer ut i mars. Det är mycket små fix kvar, Niclas kollar så att alla hans recept stämmer så det inte blivit något fel i texten och jag kollar igenom all övrig text i boken som träningstext, förord osv.

image

Och jag kan säga att det ser riktigt bra ut med en massa gooooda recept.
Jag tänkte att ha en mini kom i form klubb på 30 dagar när boken kommer ut i mars. Så ni som vill vara med i den tillsammans med mig i 30 dagar kommer att kunna förbeställa den här på min blogg och när den släpps så får ni hem ett ex med en gång, och då tänkte jag dra igång kom i form klubben.Jag tänkte att vi kör 30 dagar tillsammans ”dom som vill” och motiverar varandra för att sedan kolla resultat. Och har ni frågor under den tiden så finns jag med hela vägen.

image

Före…..

image

Ni har ju sett min systers resultat och mitt får ni se i boken både före och efterblider finns med!
Kram L

 1. Ingela skriver:

  Åh jag vill gärna hänga med, har börjat träna men vill ha mer motivation och recept. Härligt!!

 2. Kommer det att finnas några vegetariska recept i boken? Är vegetarian och tycker boken verkar underbar men det blir lite tråkigt om recepten är strikt köttbaserade.

 3. Maria skriver:

  jag vill också ta den här chansen!! Hur gör jag?? Kram mia

 4. Malin skriver:

  Jag vill jättegärna vara med!..och förbeställa boken, hur gör jag det? /malin

 5. Helen skriver:

  Jag vill oxå vara med.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..