Möte med rock by Sweden!

Hej idag har jag vaknat med en enorm nackspärr, jag kan bara vrida huvudet till höger vänster är helt omöjligt. Men det går väl över om någon dag. Just nu så här jag tagit mig in till stan för att gå igenom dom senaste modellerna från rbs som kommit från fabriken.

image

Linda rotar i sin väska för att få upp alla smycken.

image

Och det gick ju bra…

image

Det är faktiskt ganska mycket jobb med att hålla koll på att fabriken levererar det som man beställt, ibland kan man ha ritat och beställt ett smycke och får tillbaka ett smycke som inte alls ser ut som det man själv ritat. Dom ändrar helt enkelt själva om dom tycker att deras idé är bättre och snyggare.

image

Men som tur är så har vi Maria på plats i fabriken då och då som håller extra koll. För jag kan säga att deras design är inget man vill ha. Den skulle inte fungera här…. man kan väl beskriva den som lite för mycket och tacky he he. Nej jag vill gärna att dom tillverkar det som jag ritat och inget annat. Nu ska jag fortsätta med mina smycken ett tag till men sen bär det av hem för att fortsätta mysa med familjen. Kram L

 1. Ullis skriver:

  Jag älskar dina smycken.. Fick ett halsband i julklapp av min sambo och tidigare när jag fyllde år fick jag örhängen och armband 🙂 Hoppas nacken blir bättre fort!!!

 2. Nämen,va ont & jobbigt med riktig nackspärr
  jag tycker det räcker med det lilla tillfälliga tillståndet ont i nacken man får av att ha legat snett i soffan å kollat teve.
  Krya På Dig Laila /kram Anneli

 3. Kan tänka mig att det är mycket att hålla koll och så, ja det är bäst ni ser till att ni får det du ritat för det är dem snygga och coola smyckena jag/vi vill ha 😉

  Kanske redan sagt det men jag fick dina Gear By RBS i julklapp, är så nöjd och grymt ljud i dem med. Idag ska jag hem till min mor och ha lill-julafton med min syster, ska bli så mysigt att träffa henne saknat henne så. Hoppas du och familjen får en fortsatt fin jul!

  All kärlek och många kramar till dig fina Laila <3
  // En trogen läsare !

 4. Elin skriver:

  Hej! Fick dina hörlurar i julklapp och det är nog dom snyggaste hörlurar jag har sätt och super sköna att ha på sig! 🙂 🙂 tycker du är en super bra mamma! Det var allt från mig många kramar Elin!

 5. Felicia skriver:

  Hej…

  Tittade just på Bert den sista oskulden. En klassiker sedan man va liten. Tycket jag såg dig i filmen. Jag tyckte att du va med, men min kille tror inte att de va du. Så nu undrar jag om du va med i en liten roll i filmen?

  Kram och god fortsättning.

  1. Anna skriver:

   Japp det är Laila som är med 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..