Städdag!

Åh…vad kul att det är så många som vill vara med i kom i form klubben. Jag kommer att skriva om det lite då och då så att så många som möjligt har sett det som skulle vilja vara med ser det och inte missar det. Men startskottet går alltså i mars, och då kommer jag att gå in mer i detalj på allt och alla frågor.
Idag är det tydligen städdag…. inte för mig men för kit he he

image

Kit älskar allt som har med städning att göra så därför fick kit en jättefin dammsugare av Isabelle i julklapp.

image

Skönt när man kan få lite hjälp!

image

Tänkte visa vad jag fick i julklapp av Niclas. En fotoprinter, snacka om jag blev glad, hur ofta tar man ut sina bilder från telefonen eller från datorn? Nu kan jag det och mitt nästa projekt är att göra en vägg med familjebilder i svartvitt med olika ramar.

image

Förutom att jag fick en Hummel ”onepeace” av Pernilla i födelsedagpresent så kom hon med mer födelsedagspresenter på julafton.
Som dom här fina tavlorna … Hon måste verkligen älska  mig…  för jag fick även dom här salladsbesticken och den fina tårtspaden.

image

Kit fick en fin hummel han med i julklapp av Pernilla

image

Och en fin fin mössa och t-shirt

image

Efter att ha ätit julmat i flera dagar så känns det som att det får vara nog. Så nu tänkte jag åka och handla lite thaimat!
Kram L

 1. Hej Laila 🙂 är sjukt imponerad av både dig och din systers träning och resultat, vilka förebilder ni blir och ni visar att det går att gå ner i vikt! Jag vill absolut vara med i kom i form 🙂 kram Anna 🙂

 2. Vill gärna vara med. Har 20 gravidkilon att bli av med. Hur anmäler jag mig?

 3. Mia skriver:

  Snygga onepice, vart har hpn köpt dessa hummel, letat på nätet men ej funnit, hoppas på svar

 4. Eva skriver:

  Jag vill också vara med! Jag skulle vilja gå ner 5 kilo.
  Ska man köpa din bok då för att vara med?
  Jag vill inte träna på gym. Men jag är gärna ute och stavgår. Får man vara med då;-))?
  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..