Gud så dumt!

Ha ha ha seriöst vem har gjort den här listan på så kallade sveriges hetaste nöjesprofiler!

image

Det är ganska roligt det där med att göra listor på dom nöjesprofilerna som ska vara heta i år, förra året såg ju listan annorlunda ut, man listar även dom så åkt ut från listan i år eftersom dom tydligen inte haft ett så starkt år i år, gissa om jag började att skratta när jag läste igenom den listan.

image

image

Ha ha..allvarligt först och främst visste jag inte att Kit hette Bagge i efternamn och sedan visste jag inte att han var en nöjesprofil!!!!
Han måste ha legat på latsidan detta året eftersom han åkte ut från sin plats som den 34: e hetaste nöjesprofilen. Det är ju så man nästan skäms, nu är det Kit som får skärpa till sig och inte bara gå och drälla på dagis, ha ha
Kram L

 1. Yvonne skriver:

  Där fick jag dagens bästa skratt! Duktigt av Kit att jobba bra förra året men detta år var ju inte alls bra. Nej Kit måste skärpa till sig, inte vara på dagis och leka, som nöjesprofil måste man ju arbeta! Skall bli kul att se vilken plats han får nästa år!
  Gott Nytt År till er men inte till Kvällspressen!

 2. AnnaE skriver:

  Haha! Ja det var kul! Samtidigt lite korkat av tidningen..Jaa nä du får säga till Kit att han kan ju inte drälla omkring på dagis jämt!! 🙂

 3. Nu får ju tidningarna lägga ner Löjligt.skulle det bero på inget foto på Kit offentligt ännu löjligare,Kram

 4. Laila skriver:

  Klart detta är helknasigt! Men tror du inte detta blivit en grej tom för kvällspressen bara för att ni valt att inte visa Kids ansikte på bild etc?
  Detta resulterar ju många gånger i en massa spekulationer istället…. Hela familjen Wahlgren sysns ju alltid på bilder, du och Liam oxå. men inte Kit. Detta kan ju vara resultatet av det valet? Jag vet ju inte säkert, men kan det vara så?
  Sen får jag ju lov att erkänna att även jag undrar hur han ser ut 🙂

 5. Louise skriver:

  Men lägg av!!! Lite kul får jag väl hålla med om, MEN har de inget annat att skriva om, eller? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..