Hos Pernilla!

Som jag sa så var vi bjudna till Pernilla för att fira oliver och Biancas födelsedag, Pernilla hade som vanligt dukat upp med en massa smarriga godsaker.

image

Mia Tims mamma var också på plats för att fira födelsedagsbarnen.

image

Här har vi värdinnan i egen hög person som hade fixat det så fint.

image

Bianca fick en ny iPhone av oss, Pernilla och Linus. Tror hon blev riktigt glad eftersom hon inte haft någon telefon sedan i oktober då hon glömde sin mobil i en taxi i Dubai. Tyvärr kan jag inte berätta vad oliver fick eftersom han inte har fått öppna sitt paket ännu.

image

Pernilla hade även gjort det lite julfint.

image

Väldigt fint

image

Det är lite roligt det där med personlighet, vad man gillar och hur man inreder och vad man tar på sig. Pernilla älskar rosa, det är rosa överallt. Ljus, kuddar, kläder, väskor, skor. Och själv så älskar jag svart, om jag ska välja en färg på ett plagg eller ett par skor så skulle jag välja svart, och precis som Pernilla väljer att stoppa in lite rosa i sin inredning så väljer jag ofta att ta in lite svart i min. Jag tror att dom här bildena säger allt egentligen!!!

image

image

Man skulle kunna säga att vi är en påse gott & blandat lite sött och salt helt enkelt he he!

image

Nu ska jag hoppa i säng och jag hoppas att Kit hittar tillbaka till sina vanliga sovrutiner, tyvärr så bådar det inte gott för han har redan hunnit vakna två gånger på två timmar! Men så fort han får sin flaska välling så dricker han den själv i sin säng i sitt rum och somnar om. Och ni som undrar varför jag inte ger honom en napp istället så kan jag berätta att han har vägrat att ta napp sedan dag 1! Håll tummarna 🙂 kram L

 1. Tålamod i stora doser krävs ibland när man är småbarns-förälder,bra ni ej gjort som så många gör tvingat napp i munnen på sina små,har själv 4:a barn och ingen av de har haft napp.Tack för i år ser framemot ett nytt bloggår med dig Gott Nytt År till dig och dina

 2. Nettan skriver:

  Tack för ett superbra bloggår, du bjuder på allt mellan himmel o gjord o det är ett stort nöje att följa din blogg.
  Kramar o gott nytt år till dig, Niclas, Liam o Kit.
  Nettan

 3. Tack för ett underbart och underhållande år på din blogg, fantastiska bilder och härliga berättelser. Stackars gulliga Kit han kan inte ha det lätt med massa sömnlösa nätter, det tar på humöret men allt har en övergång livet är tufft även för en liten gosse som Kit. Gott Nytt 2013
  Stor kram till er alla tre

 4. Mari skriver:

  Vad mysigt med födelsedagsmiddag hemma där =) Gott Nytt År på er !!!

 5. Bettsy skriver:

  Tror som tidigare inlägg att Kit är inne i en utvecklingsperiod där han behöver ha er nära på nätterna. Man kan aldrig ”skämma bort” sina barn med trygghet. Välling kanske kan bytas ut mot vatten, det är inte alltid hunger utan ett sugbehov. Tanka upp med närhet.Håll ut- det varar inte för evigt:)
  Allt gott inför nya året.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..