Sista pizzan i år!

Niclas fick en rejäl omgång av kiropraktorn, och det fick även jag, jag nämnde att jag hade nackspärr lite hastigt och vips så låg jag på behandlingsbänken. Kiropraktorn kände och klämde på nacken och konstaterade att det var på grund av några kotor. Jag har aldrig fått min nacke knäckt  men det fick jag idag. Herregud det lät och kändes som om han bröt nacken av en precis som när man sett på en läskig film. Men jag kan säga att det var det bästa jag gjort, jag har ingen nackspärr kvar överhuvudtaget!!!!
Efteråt hade jag ju tänkt att bjuda Niclas på sukiyaki men tyvärr var sukiyaki stället stängt så det fick bli årets sista pizza!

image

Och jag kan säga att jag njöt för nu ska jag tillbaka i form efter julen, så det kommer inte bli någon pizza ute på krogen på väldigt länge. I min kom i form bok så finns det faktiskt med ett pizza recept som man får äta på sin ” syndardag” det är en stor skillnad på en egengjord pizza och en restaurang pizza kan jag säga äta pizza ute är ett stort No No under den tiden du vill komma i form men en hemlagad fungerar.

image

Vi beställde även in lite oliver medan vi väntade.

image

Niclas körde lite självmedicinering, för även om han har fått ryggen fixad så har han väldigt ont fortfarande.

image

En dry Martini shaken not stirred…..

image

Den här restaurangen är mitt favorit ställe när det gäller att äta pizza, deras pizzor är tunna och knapriga med färska råvaror, tycker inte om när vissa pizzerior fuskar med tex burkchampinjoner, det ska vara färska!

image

Ciao ciao heter denna mysiga lilla restaurang. Nu ska vi till Pernilla och fira Bianca och oliver som fyller år! Kram
L

 1. Anki skriver:

  Inte kiroprakterna utan kiropraktorn menade jag ju…

 2. Anki skriver:

  Så skönt att kiroprakterna fixade både nackspärr o lite av Niclas onda rygg i alla fall.
  Visst är det gott med pizza någon gång i mellan åt och gör egna ibland. Har funderat några dagar på din bok och är oxå intresserad av den…
  Kram från ett mörkt ruggigt Skåneland

 3. Louise skriver:

  Visst är det sköööönt när alla kotor är på plats igen. 🙂 Skulle faktiskt göra det lite oftar men oftas blir det när man har gått får längre och det blir akut.
  Längtar så tills din ”Kom i form” bok kommer! Ska försöka få med min andra hälft också. Behöver dock inte gå ner så mkt i vikt utan mer i form. Det är gott med pizza men inte allt för ofta. 🙂 Kram

 4. anna skriver:

  Jag måste bara köpa din bok, för jag MÅSTE komma i form. Vill kunna känna mig bekväm med beach 2013;) Egen gjord pizza, smarrigt:)

 5. Modigt Laila 🙂 är jättefeg när det handlar om naprapater och kiropraktiker helt obefogat men ska ge dom en chans med min stackars nacke. Hur kommer du iform? Lchf?? Älskar också Pizza tyvärr 😛
  men brukar när jag kör lite strikt Lchf göra en supergod från bloggen 56 kilo.
  Ha en trevlig kväll
  Kramiz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..