Gott nytt år!

Hej älskade vänner! Tack för ett fantastiskt år, jag hoppas att ni får ett riktigt bra 2013 med hälsa,  kärlek och framgång med vad ni än tar er för! Tänk på att nu är det ett nytt år nya möjligheter varje dag är ett oskrivet blad och det är du som skriver din egen bok. Jag kan berätta att jag kommer att göra många spännande saker 2013 som ni tids nog kommer att få reda på, jag är så taggad att få sparka igång det nya året med alla nya projekt som ligger och bara väntar på rätt datum för lansering. Håll utkik för startskott nr 1 drar igång den 2 februari och jag vet att ni alla kommer att bli positivt överraskade, och nej det är inte min kom i form bok den kommer ju i mars! 
Jag vill även tacka er för att ni har delat med er av era åsikter och råd här på bloggen det är alltid lika kul att läsa vad ni tycker och känner det gör ju att jag personligen får en relation till er läsare, och framför allt ni som kommenterar ofta man lär sig då lite om vilka ni är och lite vad ni står för bara igenom att läsa just era kommentarer. slutligen så vill jag också säga att jag är så otroligt tacksam för min härliga fantastiska familj som alltid finns där, Linda, Clabbe, Anton, Tim, othilia, Lindah, Jonas, Dexter, Johan, Carro, Jocke, Jessica, Lili, min ”fru” Lili Mina älskade killar Liam, Kit ,Tim och  till min Niclas som alltid står som en klippa att luta sig mot när det blåser, jag älskar er alla!  Så gott nytt år önskar jag er min familj och er kära bloggfamilj…skål

image

image

image

Kram L

 1. Penny skriver:

  Gott Nytt År till dig och familjen!!
  Jag ser fram emot att fortsätta följa din blogg år 2013…rolig och inspirerande! 🙂
  Carpe diem <3

  KRAM

 2. Fian skriver:

  Ja nu hoppar vi jämfota in i 2013!!
  Gott Nytt till dig Och alla dina älskade Laila!

  Love4every1 ❤❤❤

 3. lena skriver:

  Gott Nytt År till dig & din fina familj :)) Snälla rara Laila jag har en fråga, tokälskade ert hus & inredning (Berg flyttar in) var kommer er sänggavel ifrån så snygg?

  Kram & ha ett awesome 2013

 4. Vad fint du skrev och jätte fina bilder på dig och Niclas! Du är en så himla fin person och vi är så glada att vi har en sån bra förebild som du 🙂 Gott nytt år Laila<3 kraam

 5. Gott nytt år på dig! Hittade din blogg förra året och jag följer dig aktivt. Mycket intressant och läsvärt! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..