Nödlögner!

Åh, jag blir så irriterad på mig själv varför trilskas jag med att hela tiden dra  nödlögner om vart jag befinner mig när jag kör bil! Jag kan vara den första att bekänna att jag då och då säger en nödlögn.  En nödlögn är en sådan där lögn som man faktiskt inte behöver ljuga om, och oftast så blir det så dumt om man gör det.

image

Jag kan berätta att jag oftast ljuger om vart jag är när jag är på väg hem eller till ett möte! Jag är en tidsoptimist och kommer oftast försent eftersom jag alltid har svårt att beräkna rusningstrafik, och hur långa mina möten blir ( som alltid drar över ) osv. Så när telefonen ringer och Niclas frågar om jag snart är hemma så svarar jag oftast lite defust.- mmm….
Men med det svaret så öppnas dörren till nästa fråga, – vart är du?….
Ehn…Lidingöbron….men det är jag ju inte alls, i själva verket så har jag precis avslutat mitt möte och är på väg till bilen.
Varför ljuger jag om en sådan sak? Niclas lär ju märka att jag inte alls var på Lidingöbron som jag sa eftersom det kommer att ta mycket längre tid hem än vad det skulle ha gjort om jag hade varit på Lidingöbron. Det enda detta resulterar i är att man själv blir stressad och den andra personen blir irriterad.
Så varför lär jag mig aldrig?  Nej från och med nu så ska jag aldrig dra en nödlögn om vart jag befinner mig jag ska ta tjuren vid hornen med en gång! Kram L

 1. Carola skriver:

  Haha… det där är min fru upp i dagen! Hon kan säga att ”Nu kör jag”.. och efter 40 min blir man ju orolig och ringer…och DÅ har hon just kört för hon gick och kollade i lite affärer innan.
  Varför inte bara säga det liksom? Haha…så irriterande men kul när man läser det.
  Precis som du skriver, varför ljuga om det 🙂

  Vi kollade förresten in dina smycken sist vi var på Nova Lund oh shoppade. Jag bara älskar dina hörlurar. Sjukt snygga! De blir mina till våren…defenitivt! 😉

  Kram Carola

 2. Eva skriver:

  Ha, ha, ha, känner igen mig där. Gör precis likadant, men VARFÖR? Tur du berättade, har aldrig tänkt på varför jag ljugit om det men naturligtvis ska man säga sanningen – fr o m nu! Härlig blogg!

 3. Petra skriver:

  Född tidsoptimist, samma här! Var kommer din snygga mössa ifrån???

 4. Vanessa skriver:

  Hej Laila, måste säga att jag har varit mästare på det å min sambo blev till sist så arg att han gav igen, det var många timmar jag fick vänta. Inte roligt att få smaka på sin egen medicin. Så istället började jag med att säga en längre tid, om jag visste att det max skulle ta 10 minuter att komma fram sa jag istället 15 minuter. Det är verkligen jätte bra! Jag behöver då inte stressa, å jag får chansen att överraska den som väntar med att komma lite tidigare också. För när någon ringer och frågar efter en då är man oftast redan sen eller saknad då har den redan räknat med att man är en bit ifrån? Så sanningen i det fallet är bara en bekräftelse för den som väntar. Ja, lite hur jag tänker 🙂

 5. Vackra kvinna!!

  Jag säger bara en sak, DU ÄR INTE ENSAM!! All drar vi nog våra nödlögner, ibland till och med omedvetet för att man brukar göra det eller att dem bara kommer. Jag småler faktiskt när jag läser om dina nödlögner ”fniss”

  All kärlek och många kramar till dig fina Laila <3
  // En trogen läsare !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..