Varför blir det alltid så här?

Varför är det alltid så att våra tandkräm ser ut så här?

image

Jag avskyr när det blir så, och är det någon som gör något åt saken….? Nej utan varje morgon så ser tandkrämen ut på samma sätt om det inte är så att jag personligen har tagit bort all ner kletad tandkräm. Det roliga är att efter att jag har tagit bort allt så tar det bara några dagar sedan är det samma visa igen!! Nu är ju inte detta ett jätte problem,  men jag tror säkert att ni har något där hemma som gör att ni reagerar precis likadant som jag gör när det gäller tandkrämen.

image

Är det någon som redan listat ut att min morgon kunde ha börjat lite bättre?
Jag Liam och Kit gick upp till Liams rum för att mata Lizzy

image

Och medans vi gjorde det så låg brödet i ugnen och bara blev mer och mer bränt.
Jag var helt inne i att låta Kit få klappa ögdlan och tyckte att det var kul att höra honom säga vov vov till Lizzy. Men allt avbröts abrubt när brandlarmet satte igång och vi alla sprang ner för att se vad som hade hänt. Medan jag viftade med en handduk vid brandvarnaren så plockade Liam ut bröden ur ugnen!
Ja, vad ska man säga….det fick bli ägg istället till frukost! 
Idag ska Liam äntligen få klippa sig och han vill klippa av allt sitt långa hår, så det blir spännande att se vilken frisyr han väljer, Liam har ju en hel del hår att göra någonting med. Så är ni nyfikna på att se hur det blev så är det bara att kolla in efter några timmar.
Kram L

 1. Jag hade samma problem och retade mig nå dj…..ulskt Har därför en egen tandkräm som ingen konstigt nog rör. Det har funkat.

 2. Annika skriver:

  Alltså exakt…. EXAKT som hemma hos oss! Delar tandkräm med två döttrar och INTE ÄR DET JAG SOM GÖR DEN SÅ VIDRIG!!!! Min man har en ”egen” toa som han delar med katterna (kattlådor, hahaha!) så jag kan inte skylla på honom. Men jag vill inte ens veta hur HANS tandkräm ser ut, karl som han är…. 😀

 3. Kunde varit hemma hos oss! Min tonåring är expert på att kleta med den så, och jag blir också tookig….
  Han är astmatiker och allergiker, och tar en medicin på morgonen och en annan på kvällen (plus astmamedicinen såklart). Bägge ligger i blisterförpackning. Jag kan tala om att det är skitsvårt för en tonåring att vända sig om på toaletten och slänga den tomma förpackningen i soporna. Nu har den curlande tonårsmamman (alltså jag…) tröttnat på att rensa, så nu ligger det en HÖG tomma förpackningar…ja även några halvtomma!
  Dessutom har han efter 17½ år slutat fälla ner locket på toan…

  Annars är han en underbar kille haha, I love him so much <3

 4. Nina skriver:

  Ett tips är att köpa en vit tandkräm! Den minskar tyvärr inte ”kletet” men syns mindre i handfatet mm 😉

 5. annelie skriver:

  Tandkrämen våra ser ok ut,men skidbacke på osten skulle jag gärna vara utan. Blir tokig!!!! på det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..