Äntligen ljusare!

Vad härligt det är när det äntligen börjar bli lite ljusare både på morgonen och på kvällen.
Kan inte låta bli att fundera lite på allt man vill göra i hemmet när våren kommer. Med stort hus och 900 kvm tomt finns det förstås ganska mycket att välja mellan. Plantera i trädgården, måla om eller kanske nya möbler?
När jag ramlade över denna bild från Meg Ryans hem på ElleDecor.com insåg jag att jag alltid kommer att drömma om det där STORA huset vid stranden med högt i tak, altandörrar på vid gavel och havet som brusar utanför.
Men då får jag nog överväga att flytta till varmare breddgrader.
Drömma kan man ju alltid.

MegRyan

/Linda

  1. Tjabba trevligt inlägg. Jag har en fråga, hur ökar man i muskelmassa?. Tack på förhand!

  2. helen skriver:

    Drömma är bra 🙂
    Kramar från Boden 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..