Nu är jag tillbaka!!!

Hej på er!

Vill först börja med att be om ursäkt att jag varit borta från bloggen i flera dagar. Det var inte riktigt meningen, men en kombination av att vi hade urusel internetuppkoppling nere i Tyskland och att dagarna varit fullspäckade så var det svårt att göra blogginlägg så som jag hade önskat.

Men bara för att det inte hänt så mycket här på bloggen de senaste dagarna så betyder ju inte det att det varit detsamma hemma hos mig. Snarare tvärt om måste jag säga. Vi kan ju börja med sista dagen i Tyskland. Där var det planerat att jag och Lili skulle åka direkt från mässan till flygplatsen. Vi checkade därför ut från hotellet redan på morgonen och tog med oss alla våra väskor.

När vi väl ska åka till flygplatsen så upptäcker jag att min plånbok är borta. Vi letar överallt där vi kan tänkas att den skulle kunna vara, tömmer ut och in på väskor, men den hittas inte. Som tur var så hade jag passet så det var ju inga problem att ta sig hem. När jag landade med planet så fick jag ett efterlängtat sms från min syster Linda att de hittat plånboken på hotellet. Så skönt, slapp därmed att spärra kort och härja med det. Men det betydde ju då också att jag inte hade några pengar att betala taxin med när jag åkte hem. Vilken tur då att man har en underbar make som kunde betala taxin när jag kom hem.

IMG_4427

Denna bild skickade Linda till mig, nu vaktar hon min plånbok tills jag kommer hem!

Väl hemma var det bara att packa upp och packa igen, för på morgonen skulle vi hela familjen åka vidare till Sri Lanka. Väl framme vid flygplatsen och när vi fått komma fram till disken där man får sitt boardingcard så tittar man i Liams pass och upptäcker att hans pass går ut två dagar innan vi flyger hem igen. Hade inte haft en tanke på att kolla giltighetstiden på hans pass. Ja, vad gör man då? Jo, vi fick hoppa in i en taxi och åka till polisstationen på Arlanda och ordna med ett tillfälligt pass, under tiden väntade taxin på oss utanför. Som tur var så var det ingen kö där, det gick jättesnabbt och de var så snälla där, vi kastade oss in i taxin igen. Fram till disken, fick våra biljetter och sedan var det bara att springa. Vi sprang till säkerhetskontrollen, när den var klar sprang vi allt vad vi orkade fram till vår gate. Jag har nog aldrig sprungit så fort i hela mitt liv tror jag. He, he! Och vet ni vad, vi hann, vi kom precis fram, fem minuter INNAN (till och med) vår gate stängde. Vilken tur i oturen måste jag säga!

Sen flög vi iväg, satte mig bekvämt i flygstolen, lutade mig tillbaka. Då kommer jag på det! Jag har för det första glömt min telefon hemma, och sen kommer jag även på att jag glömt mina nyinköpta solglasögon i taxin när vi åkte fram och tillbaka och fixade passet. Jaha! Vad säger man?

Tur att jag inte var som mamman i den där gamla filmen ”Ensam hemma” och glömde ett eller två barn. He, he!

Men eftersom jag glömde telefonen så måste jag blogga direkt från en dator här där vi är, och jag ska bara få igång allt det tekniska så att jag kan ladda upp bilder och sånt på datorn.

Annars har vi det bra här. Jag ska snart iväg på ett av mina första möten här, och undertiden så badar Niclas med barnen i poolen.

Hoppas att ni också har det bra!

Vi hörs snart igen!

Stor kram till er

/L

 1. Carina skriver:

  Super cool plånbok.Vilket märke? Vad kostar den? Vart kan jag köpa den?

 2. Vibeke skriver:

  Men gud vad trist med sån otur 🙁 men tur ni har det viktigaste varann & barna hoppas ni får de underbart nu massa kramizar på er !!!

 3. Ha det så bra nu:):)Jag tycker du är så jäkla grymt cool!!Kraam

 4. Linda skriver:

  Haha du är rolig du. Lycka till på resan och ha det så skönt:)

 5. Ivan skriver:

  Trevlig resa – riktig avundsjuk – får laga lanka mat hemma i helgen istället.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..