Hopp, hopp!

Nu går hela familjen till sängs utom jag! Liam och Kit ligger i sina sängar och snusar och Niclas ska lägga sig han med eftersom han går upp vi fem. Så här sitter jag själv och ska titta på ett avsnitt med min nya favorit serie sons of anarchy! Har ni inte sett den serien så rekommenderar jag den starkt.
I morgon åker jag till Linköping för att spela in idol och ska sova borta vilket känns både tråkigt och skönt på samma gång. Skönt för att man får en hel nattssömn och tråkigt för att man är ifrån familjen.

image

Men det känns extra skönt att ha tillbringat helgen med killarna och att vi både hunnit vara på Akvaria och Junibacken. Som ni ser så tog vi även och hoppade lite på studsmattan tills det började att lukta mysko om Kit!  Niclas har lyckats att fånga mig på bild precis när jag upptäcker att det nog är dax att byta blöja. 

image

Jag har även hunnit med att klippa kit, den här gången var det betydligt svårare att få Kit att sitta still jämfört med förra gången. Först fick jag klippa halva huvudet och sedan ta en paus för att sedan klippa resten när han lugnat sig, eftersom jag var rädd att klippa honom av misstag i örat, när han rör sig och kastar sig fram och tillbaka. Det var min söndag, hur har eran dag varit i solskenet?  Kram L

 1. Eva skriver:

  Hej Laila, tack för att du delar med dig i bloggen. Bra blogg helt enkelt!
  Inför klippning fjäskar jag med en liten pinnglass. Han sitter stilla ända tills glassen är uppäten, så det gäller att snabba på 🙂

 2. Annika skriver:

  Älskar SOA,har sett alla säsonger så jag bara väntar på att det ska komma en ny nu snart:-)
  Kram Annika

 3. Jag är själv helt beroende av SOA så det är bara till att instämma:-)!

 4. Helena skriver:

  Har haft en härlig helg här i Göteborg! Sol o vårligt! äntligen! Jag, min sambo o vår son på ett o ett halvt år har varit i skogen o gått. Vilken upptäcktsfärd det e för grabben! Lekt på lekplatsen, grejat i trädgården, putsat fönster, jag har tränat o så avslutade vi helgen med att grilla o äta glass! En toppenhelg! Nästa helg åker vi till Stockholm, då hoppas vi på fint väder så vi kan gå till Skansen!

 5. Mia skriver:

  vet precis hur det är att klippa smått, inte lätt alla gånger. Jag följer den serien slaviskt, väntar på säsong nr 6 ny. Kan ju inte annat än att älska den serien. Massa ögongodis med ;).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..