Extra bagage? ?

Kit har tyvärr kommit hem med feber, vilket känns jättetråkigt, men det märks inte på honom speciellt mycket han är lika glad för det.  När han kom innanför dörren så såg han min väska och genast förstod han att något var på gång.

image

Jag tror att någon vill följa med till Linköping!

image

Jag tror tyvärr att jag har smittat kit med min förkylning som jag fick när vi var på hovet för att spela in idol. Det som är positivt är att det förhoppningsvis går över fort och att det bara är feber för att förkylningen bryter ut! Nu kan jag berätta att jag fixat instagram så om ni vill följa mig där så är det bara att söka upp laila bagge, jag har precis lagt upp en test bild för att se om det funkade och det gjorde det! Kram L

 1. Selma skriver:

  Så roligt att du har skaffat instagram 😀 Självklart följer jag dig Laila haha 😀 Kram <3

 2. Sara skriver:

  Ooohh vad kul att du skaffat instagram:) har saknat dig där! 🙂

 3. Vad kul att du har skaffat instagam 😀 ska lätt följa dig!!

 4. Amelie skriver:

  Haha vad roligt igår kväll gick jag och tänkte på om du hade Instagram och om jag helt glömt att följa dig. Men nu fick jag svaret 🙂

 5. ÅH! Bra där Fru Bagge-Wahlgren! Och va lustigt! Jag fixade min instagram i helgen! Vi måste ju hålla koll på #idol2013 hehehe! 🙂 Kör hårt i Linköping så ses vi i Malmö! Och Krya på Er! Tror du behöver en ”Vladimir”! 😉
  Kram <3
  T:)

  1. Laila skriver:

   Ha ha ja eller två ; )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..