Idol Linköping!

Hej på er, jag är i full fart med att packa väskan inför idol i Linköping! Jag har lite beslutångest om vad jag ska ha på mig i morgon, men jag har bestämt mig för att ta med två outfits så får jag bestämma mig i Linköping istället!

lailaskor

Något par av dessa skor blir det nog, så dom ska med sedan så behöver jag något att slappa i och då blir en onepiece

image

Jag kan förstå att vissa inte förstår det här med onepiece men jag kan säga att det är det bästa plagget att ha backstage, dels så är det bara skönt sedan så kan man faktiskt ha ”scenkläderna” på under vilket är bra när man tex ska äta mellan tagningarna så att man slipper oönskade fläckar!

image

Jag har hunnit att köpa en Galaxy Note som jag ska försöka förstå mig på nu när jag ändå är ensam i Linköping ikväll,  killen som jag köpte den av sa att den var jättelätt att förstå sig på,  hm…. jag hoppas det för är det något som jag inte är så är det tekniskt lagd! Kram och hörs snart L

 1. Håller helt och hållet med dig, Carina. Apple tar alldeles för bra betalt för märket du får bättre grejer med Samsung. Men det måste man först förstå.

 2. Carina skriver:

  Jag har också en Note 10.1 och gillar den skarpt, det var ”kärlek vid första ögonkastet” och inte alls krånglig. Testade en Galaxy tab innan men den föll mig inte alls i smaken. Däremot skulle jag aldrig få för mig att köpa Ipad eller iphone, gillar inte alls appleprodukter.

 3. Linda skriver:

  Har du gått på vad han sa. Kan säga att det var det sämsta köp jag gjorde. Gav bort den till mamma och hon hatar den också. Så har du möjlighet då ämna tillbaka den och köp en IPad i stället

 4. Mia skriver:

  Röstar på dom gråa.
  Håller också med om att ipad är lätt att förstå sig på, klarar vem som helst. Samsung, nä den blir jag inte klok på.

 5. Tycker dem gråa är snyggast men leoparden är snygga dem med men det blir snyggt vilket som på en skönhet som dig. Håller med dig med OnePiece bästa plagget som gjorts älskar mina jag har också. Lycka till i Linköping.

  All kärlek och många kramar till dig fina Laila <3
  // En trogen läsare !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..