Kvällsmat med Bard och Bagge!

Att åka tåg är ett riktigt sömnmedel,  jag är alltid lika rädd att jag ska somna och missa att kliva av på stationen som jag ska gå av på.

image

Det har nämligen hänt ganska många gånger och det slutar alltid med att jag vaknar upp och blir alldeles skräckslagen, när jag upptäcker att vi redan har passerat min slutstation.
Så då har jag fått  hoppa av tåget så fort det har stannat, och hoppat in i en taxi tillbaka till stationen där jag skulle klivit av från början!  Ganska stressande och irriterande, kan jag säga!

image

Nu har jag precis avslutat en middag med Alexander och Anders, och ska hoppa i säng. Det bästa med att åka på turné är att man inte har någon att ta hänsyn till som ligger bredvid i sängen,  så inatt ska jag sova som en sjöstjärna i sängen,  snarka och prata i sömnen! Gud vad skönt det ska bli he he. I morgon är det dax igen att vaska fram några oslipade diamanter vilket jag ser fram emot.  Kram L

 1. Hej!
  Vill bara tipsa er om en underbar sångare, kanske nästa vinnare av idol! Linus Svenning. Har ni inte hört talas om honom så kika in på youtube! Han är grym!

 2. bim skriver:

  Hej Laila! Hur kan det komma sig att du har kvar namnet Bagge i ditt eftenamn?
  Tack för en trevlig blogg!

 3. Åhhh, min hemstad är ni i nu!! Hälsa Linköping – och lycka till med ”Diamanterna” /Kram J

 4. Har jag missat något eller är de bara 3 i juryn?

 5. Sa skriver:

  Ser fram emot Idoool! Wiiii. När börjar det sändas förresten?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..