Peppa varandra på Instagram

Jag har börjat kika lite på det här med Instagram. Jag vet, inte en dag för tidigt 😉
Ser att många av er är duktiga och hashtaggar era bilder med #lailakomiform
Vi fixade så det nu finns en widget i högerspalt där alla era bilder med den hashtaggen visas ut!
Så nu kan ni peppa varandra även där!

Instagram_komiform

Kram Laila

 

 1. ulrika skriver:

  Apropå tjockiskatten som jag hashtaggade så ville han absolut INTE vara med i #lailakomiform programmet 😉
  Själv väntar jag med vägningen 1-2 månader, kanske vågar jag ge en före efter bild längre fram. Kör hårt tjejer!!!!

  Kram ullis

 2. Lajnda skriver:

  Kul att höra att så många kommer framåt i klubben! Ni som tycker att vågen står still, mät istället runt mage, ben osv, där syns det först för många!
  Själv har jag gått upp några kilon trots att jag känner mig mindre men det är nog muskler. dessutom nådde jag mitt mål idag, efter drygt fyra veckor. Jag (som aldrig orkat springa mer än ca 25 meter förut) sprang hela vägen till jobbet i morse, 4km.
  Keep on fighting, det ger resultat om man bara kämpar med lite blod, svett och tårar.
  (För att inte tala om alla blåsor på fötterna – ÖVERALLT!!!)

 3. Maria skriver:

  Hej!
  Jag har köpt boken ”kom i form på 30 dagar”. Jag brukar träna 5 gånger i veckan och gå på olika pass så som TRX och VipR, ska jag sluta med det och gå enbart efter träningsschemat i boken? 🙂 Eller kan jag träna på som jag brukar göra och bara ändra kosten?

 4. Här sitter jag på jobbet och kollegan brevid mig mumsar på kakor..Jag tackade artigt nej när han bjöd mig 🙂

 5. Anna O skriver:

  Börjar på min fjärde vecka idag. Mitt resultat är att jag har tappat 3,2 kg, minskat 6 cm i midja och 3 cm över rumpan! Helt otroligt glad är jag! Och till följd av detta ska jag till skräddaren på torsdag för att sy in min bröllopsklänning, haha detta trodde jag ju inte när jag köpte den..;-)
  Fortsätt kämpa alla!!!!

  1. Åh vad roligt. Grattis 😀

  1. Åsa skriver:

   Vad roligt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..