Halvvägs!

Hej på er nu är det bara två veckor kvar och dom två veckorna kommer att gå i raketfart, ni är alla så duktiga som kämpar på och det är riktigt kul att se era fina bilder på instagram! Idag har det inte blivit någon styrketräning utan bara en PW, jag tog ju tåget idag till Linköping och var jätte hungrig när jag kom fram till hotellet. Jag Anders och Alexander hade bestämt att vi skulle äta en middag tillsammans innan vi skulle gå och lägga oss. Det svåra är ju alltid att hitta något som man vet att man kan äta på restaurang,  jag lyckades att hitta pilgrimsmusslor med sallad.

image

Det blev en perfekt middag, väldigt god dessutom!  Nu ska jag gå och knoppa kram L

 1. Lajnda skriver:

  Hjälp, bara en dag kvar nu…
  Jag får lite lätt panik!!
  Jag mår bra, jag har kommit i form.
  Jag har för första gången i mitt liv lärt mig att springa längre än 20 meter utan att falla ihop av utmattning.
  Jag mår bra av all nyttig mat jag ätit.
  Jag har nått mina mål och känner mig på topp!

  Men sedan då??
  Jag har ju nästan längtat ihjäl mig tills att få äta en tekaka till frukost, eller sätta i mig en chipspåse på fredagkväll, äta godis på jobbet igen osv. Men jag har ju hela tiden tänkt på slutmålet, att jag ska klara av det.
  Men nu är jag ju där?
  Plötsligt inser jag att jag vill ju fortsätta! Men jag måste ha ett mål för att inte trilla tillbaka ner i soffan igen med mina mackor!!
  Någon som känner igen sig??

  1. Ja jag känner lite så oxå! Jag va så rädd för att misslyckas, tog ingen förebild, inga cm, men jag vet va vågen stod på! I morgon e oxå min sista dag. Känner samma som du, e verkligen i form! Känner skillnad i kroppen å på kläderna, så på ons ska det bli spännande att ställa sig på vågen! Men nu gäller det att hålla sig på banan å försöka hålla sig till de nya rutinerna!

 2. Jenny skriver:

  Jag tänkte på syndardagen.. det står ju att man kan byta ett mål mpt fika eller godis. Är det ett mellanmål eller ett huvudmål (lunch/middag)?

 3. Helen skriver:

  Kom igen nu tjejer, en vecka kvar. Nu kör vi!

 4. Hej alla komiformare vart har ni tagit vägen? Så roligt att läsa hur det går för er men nu har det vart ganska dött med både inlägg pepp och kommentarer. Trist om alla drog till instagram. Hoppas det går bra för er alla iaf, jag kör ett eget race men peppas massor av era kommentarer och resultat. Mvh Camilla

 5. Anna skriver:

  Idag har jag haft min syndardag och jisses vad gott jag ätit! Jag gjorde pasta ala penne och chokladkakan med kokostosca, så gott!! Mycket av det goda idag men det känns härligt att få unna sig också! Jag har fått fantastiska resultat efter 3 veckor, den här ”metoden” passar mig utmärkt! Har tidigare ätit mycket gi-recept men det är ju mycket grädde och smör i dom recepten och det funkar inte för mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..