Feber!

Stackars Kit han har haft en jätte jobbig natt.  Han har varit uppe på 39, 7 graders feber och jag har bara lyckats få ner febern till 39, 2 under natten och nu på morgonen.  Så nu ska jag åka till doktorn så får dom ta en titt för säkerhets skull.

image

Jag har knappt sovit något inatt eftersom jag hela tiden legat och lyssnat på kits andetag, man blir ju lite nervös när febern inte ger med sig utan är så hög hela tiden. Han tar sig lite på öronen och säger till och ifrån aj, aj, så det kan ju ha med öronen att göra eller så är han bara öm i kroppen av all feber så han säger aj för det.

image

Jag har hört av en kompis att det tydigen går någon influensa liknande förkylning som gör att man får väldigt hög feber i flera dagar.  Är det någon av er som känner igen det? Kram L

 1. Hej
  Våran son är 2 år och har haft feber i 5 dagar mellan över 40 grader och 38
  Idag blev jag orolig men efter inläggen här känns det ju tryggare,
  Han tar sig för öronen med och vi funderar på om det är tänder längst bak som är på väg upp men jag vet oxå att när man blir förkyld irriteras öronen.
  Han hostar och slemmet sitter kvar,igår kräktes han, idag spydde han upp lite
  Ska åka in med honom imorgon alltså om det inte blir bättre,
  Krya på och hoppas Sveriges barn snart blir friska från detta,många i Örebro med som är

 2. Snälla särskriv inte, tråkigt att läsa då :/

 3. Jag skulle ALDRIG sätta H&M på några högre hästar efter den senaste skandalen med H&M’S underbetalda sömmerskor,dom har inte mat så dom kan försörja familjen arbetsmiljön är förfärlig.
  De e ju inte 1a gng en H&M är i blåsväder sas.
  För några år se’n blev dom (med ALLRÄTT)kritiserade för att dom gjorde bikinis till småtjejer, näe de har varit för myck’e runt H&M För att dom ska ha mej till kund.

 4. Jag har också råkat ut för den, har legat med feber sen i fredags.

 5. Ja, inte är det kul när barnen är sjuka 🙁 min dotter på 2 år har nu haft mellan 40-41 graders feber i ca 4 dagar varje månad i 1,5 års tid. Normalt säger dom ??? Kul är det inte 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..