Hos doktorn!

Sitter med Kit på Martinas barnsjukhus och väntar på att Kits prover, det blev stick i fingret och kissprov!

image

Det var inte alls kul kan jag tala om, det blev riktiga krokodiltårar.

image

När vi kom in så var kits feber uppe i 40 grader men nu har vi lyckats få ner den till 38, 9 så det är skönt. Det var ju lugnande att höra att det är vanligt med hög feber på små barn. Men synd om honom är det han är så trött stackarn. Kram L

 1. Märta skriver:

  Stackars Kit, och stackars dig, jag blev alltid så orolig när barnen fick så hög feber, men det är ju vanligt när de är små. Krya på dig Kit, kramar till er båda.

 2. Ja, inte är det kul när barnen är sjuka 🙁 min dotter på 2 år har nu haft mellan 40-41 graders feber i ca 4 dagar varje månad i 1,5 års tid. Normalt säger dom ??? Kul är det inte 😛 Svara

  1. Mia skriver:

   Be de kolla din dotters halvmantlat, eller om du tittar själv i halsen när hon har feber. Är de svullna kan det vara det som spökar…. Att de inte fyller sin funktion riktigt, och behöver tas bort. Min dotter hade feber så ofta, och efter op så har det aldrig återvänt!

  1. Mia skriver:

   Halsmandlar, ska det vara;)

 3. Nu har du ju varit hos läkare och fått kanske samma svar som från mig. Det går väldigt mycket nu med hög feber och förkylning, håller i sig ca 1 v och över på det. Det går även magsjukor.

 4. Åh hoppas lilla Kit blir frisk snart. Skickar en krya på kram till honom:)

 5. Stackarssss 🙁 Hoppas han fick lite bli-bra-med-detsamma-medicin! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..