Det blir bättre!

Det går sakta men det blir bättre,  det där kissprovet var otroligt svårt att få till. Jag hade fått precis en såndär plastgrej som många av er gett förslag på att använda, man klistrar tydligen en plast grej runt snoppen så att allt kiss ska hamna där, och så att man slipper springa runt med en kopp och jaga honom.  Problemet är att kit var lös i magen och efter ett litet tryck så var inte plastpåsen genomskinlig längre!  Därför så fick jag jaga honom med en kopp.
Men tillslut så gav jag upp än en gång efter att ha jagat kit i några timmar, jag åkte tillbaka till Martinas och tillslut löstes allt där.

image

Träffade doktor Naila som är en ur duktig läkare och hon försäkrade mig om att allt nu var ok och att kits värden var bättre idag än igår!

image

Kit var väldigt snabb på att ta sig till ytterdörren när han förstod att vi var på gång att gå.

image

Stackarn så fort han ser sjuksystrarna som stack honom så börjar han att gråta, dom är nog fastetsade i hans minne för alltid! Nu ska jag ta en powernap kram L

 1. Anneli skriver:

  Hej fina Laila!!
  Vår pojk var likadan, började gråta direkt när han såg en sköterska, läkare i vit rock!
  Tills för ett par månader sen fick vi ett tips om en bok ”Totte går till doktorn”!!! Köpte den och Liam som vår son heter chockade oss rejält när han satte sig i stolen och läkaren fick undersöka honom hur mycket som helst!!!
  Skönt att Kit är bättre
  Kram

 2. Katta skriver:

  Skönt att han är bättre! Ett tips som vi använde oss av när våran pojk var liten för si sådar 22år sedan 🙂 Vi såg till att han drack en del sen fick han stå och plaska med vatten vid diskbänken, då blev han nödig och stod beredda med koppen 🙂 Lycka till vid nästa urinprov.

 3. Men lillen då. Vilken tur att han är på bättringsvägen nu iaf. Sjuka barn är det mest hjärtskärande som finns.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..