Det börjar bli resultat!

Det är så roligt att läsa att det fungerar! Ni är så duktiga!
Här är några av alla fina kommentarer som jag gärna vill dela med mig av.

Börjar på min fjärde vecka idag. Mitt resultat är att jag har tappat 3,2 kg, minskat 6 cm i midja och 3 cm över rumpan! Helt otroligt glad är jag! Och till följd av detta ska jag till skräddaren på torsdag för att sy in min bröllopsklänning, haha detta trodde jag ju inte när jag köpte den..;-)
Fortsätt kämpa alla!!!!

Precis kommit hem från ett träningspass på gym, har vägt mig en gång sedan jag började för 3 veckor sedan, gick ner 0,5 kg första veckan, start 56,7 kg, nu stog vågen på 54,1 kg 🙂 Vilken lycka !!!
( jag har inte så många kilon att gå ner, är mer ute efter att forma till kroppen, men jag märker ju att träningen och maten i boken verkligen ger resultat, så ge inte upp ni som kanske ännu inte har märkt nåt på vågen ) !

Hej alla! Snart är det slut på v 2 för mig och jag blir verkligen peppad av att se alla kommentarer här och på instagram !
Jag känner skillnad tom på pw
Idag kpm jag 4.2 km på 35 min, 8.31 min/km. Hur långt kommer ni andra? Idag känna det som om jag peakade, kommer aldrig toppa dagens tempo 😉 Trevlig helg och syndardag till oss som har det!!

Vill ni dela med er av era historier och kanske en bild här på bloggen? Maila på kontakt@modernmom.se så fixar vi det!
Kram Laila

lailakif

 

LOADING..