Laddat upp inför natten!

image

Nu har jag laddat upp inför natten!  Jag är redo att ta mig an ännu en jobbig natt med litr sömn. Alvedon, Ipren, termometer och näsdroppar har blivit mina bästa vänner.  Jag börjar själv känna mig lite hängig och har lite snuva och halsont,  det är bara att hålla tummarna att jag inte blir sjuk tills på söndag då det är dax för idol i Malmö.  Nu är jag så trött så att ögonen värker så nu hoppar jag till sängs kram L

 1. Madde skriver:

  M
  Hej!
  Jag tillverkar egna napphållare till bra priser och du väljer egen design mellan olika färger. Du sätter fast med en söt nalle. Är du intresserad kontakta mig. Finns i massa härliga färger o mönster, så fina 🙂 Med vänlig hälsning, Madde
  maddehandell@hotmail.com

 2. Hej! Hoppas att ni snart mår bättre! Köpte din bok för ett tag sedan och jag vill att du hälsar din man och tackar för alla underbara recept! Jag har nu lagat fem rätter från boken och alla har varit underbart goda! Jo, jag har ju även bläddrat igenom sidorna när du tränar, och blir verkligen inspirerad!. Du är så himla fin på bilderna. För nåt år sedan köpte jag en liknande bok av en kollega (?) till dig men hennes muskler och magra kropp gav mig ingen inspiration. I morgon ska jag til gymmet! Tack Laila och Niclas!

 3. Linda skriver:

  Något som jag tycker föräldrarna börjar göra är att dom gnäller så fruktansvärt när dom inte får sova och sen när det blir lite ansträngande att vara förälder. Det är ingen dans på rosor och det borde man ta reda på innan man skaffar barn. Har man skaffat barn då får räkna med att inte få sova någon skönhetssömn dom första 7-10 åren.

  1. Du Linda….varför följer du bloggar? Om jag tittar på ett dåligt tv-program så bytar jag kanal, har jag ett par skor som klämmer så slänger jag dom, tycker jag inte om en person så bytar jag umgänge…. Att du inte gör nåt som du trivs med i stället, eller trivs du med att sprida din missunsamhet….stackare!

  1. Det var den dummaste kommentaren jag någonsin hört ! Kan väl hålla med om att vara förälder är inte lätt och att det kan bli många sömnlösa nätter när barnen är små ! Men det finns ingen som kan ta reda på detta innan man skaffar barn hur det kommer att bli ! Att säga att man är trött efter några sömnlösa är väl inte att klaga och gnälla utan det är fakta. men att påstå att man inte kan sova de 7-10 första åren är bara dumt trams ! I min familj har vi kunnat sova bra trots att det funnits 5 barn hemma. De gånger de varit sjuka så har man ju varit inställd på vaknätter och det känns jobbigt när man är mitt i det och aldrig ser något slut ! Men glädjen och kärleken till barnen gör ju att man glömmer de jobbiga vaknätterna !

  1. Det finns något tragiskt över vuxna människor som fyller sin tillvaro med att trycka ner andra människor på nätet (och i verkliga livet). Linda mår uppenbarligen inte så bra om hon söker tillfredsställelse i att vara elak och få respons genom irriterade blogginlägg!! Håller med bägge ovanstående inlägg!! Trams!!

 4. M skriver:

  För din egen del så tycker jag att du ska preparera dig med vitaminer och Echinaceadroppar eller Esberitox. Finns både på apotek och hälsokost. Riktigt bra grejer tycker jag själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..