Godmorgon!

Efter en vecka med feber och en snorig kit så är det skönt att det äntligen är över! Idag är en händelserik dag, Liam ska ta med sina kompisar på säsongspremiär på Gröna lund så här såg det ut förra året!

Igår så kom Johan förbi och hade fredagsmys med oss. Det blev Lets dance för hela slanten, och efter ett tag så somnade jag på soffan kul fredag he he! Men jag insåg att jag inte var den enda som hade somnat  på soffan!  Samtliga låg och snarkade ikapp vilket såg väldigt kul ut. Tyvärr kan jag inte lägga ut den bilden med risk att försätta mig själv i ” fara” ha ha.

image

Johan sov över till Liams stora glädje,  och i morse kl 07 så blev dom väckta av Kit. Sen blev det frukost på altanen!

image

image

image

image

image

image

Nu ska jag fortsätta att njuta av min frukost i solskenet kram L

 1. Åh, ser att ni har likadana glas till juicen som vi har; dom är ju helt underbara! Älskar dom!!

 2. Ellali skriver:

  Underbart ni såg ut att ha det! Vilken fin utsikt ni har!!!! Jättefint område.
  Hade fått för mig att ni bodde mer avskilt..(har väl läst ngn tidning för mycket… 🙂 ).
  Med det där ser ju toppen ut. Vilken mysig liten familj ni är. Mysig lite för kidsen att få en extraövernattningsgäst bara sådär också! 🙂
  Kram!

 3. Ni bor långt ifrån mig, förstår jag. For her heter det sesong. Bra, tycker jag. En e er er e og ikke en ä. Skriv som du vil, Laila. Jag fattar ändå inte om nåt är fel! Og om nåt tykcks vara fel, är det charmigt. Petitesser!

  1. NiinaT skriver:

   Ja och din kommentar var också en petitess! Dessutom svårläst!
   Ingen får kritisera eller knappt ens kommentera Laila… får man bara slicka uppåt här inne på bloggen eller? Många här inne verkar tro att Laila är gjord av porslin. Tror jag knappast!

  1. It seems that next time I have to write in English. I am a mix of Swedish and Norwegian, and unfortunatelly I speak like that. Norwegians understand perfectly well my mixed language, but it seems Swedes don´t.. Do you understand English, Niina? In that case I´ll be all right from now on without any harassment, but Laila won´t be…. I also admit that making jokes is difficult. For some people everything is extremely serious.

  1. NiinaT skriver:

   Som sagt, svårläst… Jag kan heller inte se vari det roliga ligger. Men din humor kanske skiljer sig från andras?

 4. Sass skriver:

  Tänk om man kunde äta frukost ute här uppe också. Men inte än 😀

 5. Maria skriver:

  Sesång? Vad är sesång?

  1. Malin skriver:

   Gör dig inte dum, du som är så smart borde väl fattar att det ska stå säsong med tanke på att det uttalas som Laila skrivit.

  1. Bella skriver:

   Ja haha, jag undrade också! Men Laila är som hon är.
   Och Malin, tagga ner, har du ingen humor? Hört talas om retoriska frågor?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..