Idol Malmö!

Malmö here I come!

image

Sitter på tåget mot Malmö tillsammans med Alexander Bard, Anders skulle också ha varit med på tåget men bestämde sig för att ta bilen i stället. Jag kan säga att dett blev lite förvirrat i morse, Niclas hade missat att jag skulle till Malmö idag trots att jag berättat det tidigare och sen sprang jag dessutom fram och tillbaka för att packa resväskan som låg på hallgolvet. När taxin kom var jag super stressad som vanligt så jag hann bara ropa hejdå, men det hörde inte Niclas heller eftersom han satt och lekte med Kit.

image

Precis när jag hoppat på tåget så ringer Niclas och undrar vart jag är! Gissa om han blev chockad av att höra att jag satt på tåget mot Malmö . – Va?? Är du på väg till Malmö, vad ska du göra i Malmö? Frågade min söta man, snacka om att vara tankspridd och vara i sin egen lilla värld ha ha. Kram L

 1. Berith skriver:

  Ska bli kul med ett ny säsong med Idol, ett av de få program jag brukar försöka hinna med att titta på! Kul också att se vad du har på dig också Laila för du är alltid så snyggt klädd!
  http://www.prettyhomeblog.se

 2. Camill skriver:

  Hahaha, spänning i vardagen när en bara drar till Malmö sådär =)

 3. Helen skriver:

  Hahaha 🙂
  Snygga du 🙂
  Kramar från ett gråmulet Boden 🙂

 4. Ja, idoldeltagarna genom årens lopp har verkligen nått framgångar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..