Lite lördagsgodis för kroppen…

Fick precis ett sms med bild om att det kommit lite förtidigt lördagsgodis till mig på kontoret. Massa smått och gott från Yves Rochers. Se bara vilka godsaker som väntar på mig när jag kommer tillbaka från Malmö.

IMG_4609

 

Jag skrev innan att jag är en skotjej, men det här med hudvårdsprodukter och krämer och sånt. Det är faktiskt också nåt jag älskar. Yves Rochers firar 30 år detta året och därför har vi ordnat det så att vi har ett jubileumserbjudande för alla er läsare här på Modern Mom. Alla som handlar hos dem får hela 30% rabatt vid ett köptillfälle. För att kunna få rabatten så skriver du MODERNMOM i varukorgen.

Nu är min rast slut och det är dags att börja filma igen. Ha det bra så länge, hörs snart igen!

/L

  1. Amanda skriver:

    Åh den lila flaskan där bak är världens bästa sminkborttagning, jag ÄLSKAR den!

  2. Anki skriver:

    Gillar oxå produkterna från Yves Rochers och brukar handla där i från. Nu tackar jag för lite extra rabatter och har skickat i väg min beställning
    Kramar från Skåneland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..