Nedräkning!

Nu är det bara dagar kvar tills det är exakt 30 dagar sedan vi började vår resa tillsammans. Jag tycker verkligen att ni alla har varit ur duktiga,  vilka fighters!! Ni som känner att ni vill fortsätta och ta ytterligare 30 dagar kan göra det, detta forumet är till för alla som vill få stöd och kunna dela med sig av sina erfarenheter.  Ni som känner er nöjda och bara vill behålla formen kan  trappa ner lite på träningen. Det kan räcka med att träna tre gånger i veckan och äta sunt, och synda på en dag i veckan som ni gjort tidigare.  Vill man synda lite mer, ja då kanske man ska ta ett extra träningspass. Ni har säkert lärt er lite under resans gång hur man ska äta och kan till och med experimentera lite själva med maten. Använd fantasin ni har mallen i boken. Ni som vill och känner att ni vill dela med er av eran resa får gärna skriva en krönika eller bara några rader om hur det varit under dom här 30 dagarna och hur erat resultat blev.  Vill ni skicka med en före och efter bild så är det bara kul och kan motivera andra.
Kram L

image

 1. Åsan skriver:

  Så nöjd efter 30 dagar! Trots en veckas förkylning utan att kunna träna ordentlig har denna metod gett bra resultat både vad gäller vikt och mått 🙂 Tack Laila för en bra bok!

 2. Linda skriver:

  30 dagar med Laila är slut. Jag vill tacka Dig, Laila, för en grymt inspirerande bok, underbara recept och rolig träning. Jag har lämnat min sovande familj, sett människor vakna till liv i sina hus, genom regn, kyla och halka har jag fått äran att möta våren, i morse njöt jag av varje sekund, vitsippor längs vägen, fågelkvitter och morgonsol, för att sedan väcka min gulliga familj till en ny dag. Styrketräningen har varit inspirerande och rolig, aldrig trodde jag att jag skulle våga använda dessa redskap och maskiner, livrädd vad andra ska tycka, men inte den här gången, det var ju ”Laila och jag”. Min man har flera gången undrat om jag någonstans har skrivit på något avtal med Laila…
  Jag har kanske inte gått ner så mycket i vikt, men jag har gått ner till min vanliga storlek, det känns underbart att kunna handla nya kläder och gilla och känna igen det man ser i spegeln. Nu handlar det om att gå vidare, vad har jag lärt mig? Jag tar med mig att äta kolhydrater till lunch, äta mellanmål, mat med grädde en dag i veckan, att morgonpromenader är underbart och en energi injektion, men kanske inte varje morgon. Nu är det slut med ”Laila och jag”, snacket, jag kommer att sakna mina dagar med Dig. Nu undrar jag hur Du går vidare, jag tycker Ni borde fundera på uppföljaren ”Hålla formen med Laila Bagge”.
  1000 tack Laila, Hjärtligen Linda

 3. Vilken snygg tröja du har på bilden! Var är den köpt?

  Om man snabbt vill gå ner i vikt, är det då ok att köra pulver?

 4. Har inte gått ner någonting.jo kanske något gram.Otroligt frustrerande när man läser om alla som går ner flera kilo . Svårt att motivera sig ,man vill ju ha kredit för allt kämpande!! Det är nästan så att ju mer jag tänker på att tappa vikt ju tyngre blir jag. Måste dragit på mig enormt mkt.muskler. 🙂

 5. Frida skriver:

  På måndag har mina 30 dagar nått sitt slut!Mitt resultat slutade på 4 kg minus:-) Jag är väldigt nöjd med boken och dess upplägg!Det jag har saknat är fler inlägg här inne med Pepp och tips för att hålla igång diskussionen!Jag ska nu köra två veckor till för att gå ner ytterligare 2 kg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..