Hejdå Malmö!

Då var vi klara för den här säsongen med Malmö. Det har varit en enormt jobbig dag, det började med att jag var hes när jag vaknade till att jag i stort sett tappade rösten när vi skulle spela in idol. Jag har kämpat mig igenom dagen med att pressa fram allt som jag vill säga. Och det har gjort riktigt ont i halsen, och nu får jag inte fram ett ord bara ett väsande ljud.

image

Nu är jag tillbaka på hotellet och tar det lugnt. Jag och Anders stötte på världens coolaste rockmormor på 90 vårar. Hon var helt otroligt härlig både jag och Anders blev kära i henne.

image

Ester fick prova mitt löshår, och vips så var vi två blondiner!

image

Jag passade även på att ta ett glas rött tillsammans med min härliga brushetta.

image

Och nu ska jag sminka av mig och sedan ska jag sova, godnatt kram L

image

 1. Madde skriver:

  Vilken znügg blond vovve! 😀 Älskar hundar och Ester är ju bara för läcker! 🙂

  Ha det fint, hoppas att du snart kan prata igen..!

  Kram kram!

 2. Hej vackra Laila. Jag har alltid undrat om ditt löshår, är det clips eller vad har du för löshår? Hur långt är ditt eget hår? Du är alltid så fin i håret. Vart köper du ditt löshår. Snälla svara för jag älskar ditt hår.

  Kram mathilda

 3. HAHA gooo tant! och du o Anders är tvär gooa också hehe! kram på dig Laila <3

 4. grill skriver:

  Ha ha. Inte visste jag att du och Ester är tvillingar.Enäggs?? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..