Dag 12 och redan fredag igen!

Vart tog arbetsveckan vägen? Redan fredag och helg igen! Ja ja, jag ska inte klaga! 🙂 Hoppas på fint väder i helgen!

Jag äter alltid frukost på jobbet. Mycket för att jag är världens sömntuta och inte orkar gå upp tidigare för att sitta och äta frukost hemma, men också för att jag helt enkelt inte är hungrig så tidigt på morgonen. Det är även därför jag uppskattar att jag hittat en frukost som är både billig, smidig och lätt att tillaga. Självklart tjatar jag om min havregrynsgröt igen 🙂 Kör fortfarande med osötat äppelmos som jag inte hunnit tröttna på än! Att få äta äppelmos utan att ha dåligt samvete för att det är onyttigt är ju som himmelriket för mig! 🙂 Överdriven kärlek till äppelmos? Ja, kanske! 🙂

Eftersom jag inte lagade någon middag idag tog jag en matlåda som blev över efter lasagne på zucchini. Den funkar även upptinad 🙂

20130823_124243

Idag blev mellanmålet som vanligt en liten fruktsallad. Det bästa mellanmålet enligt mig 🙂 Ingen fredagsfika här inte! 🙂

20130823_142505

Efter jobbet var det dags att bege sig till gymmet igen för veckans sista gympass. Idag var det rygg som stod i fokus och av någon anledning är det dessa övningar som är svårast/tuffast för mig att köra. Jag känner mig för svag och får gå ner i vikter. Men då är det ju bra att jag tränar upp de här musklerna nu! 🙂 Efter den här månaden kanske det går lättare! Det gäller att tänka positivt och se framåt, annars går det inte alls!

20130823_165557
En väldigt trött Emma mellan repetitionerna på gymmet..

Fredag betyder fredagsmys. Vilket också betyder att jag inte orkade stå och laga mat. Så jag köpte med mig en sallad hem med lite blandade grönsaker, avokado och stekt halloumi. M-m-m! Supergott, min superfavvo! 🙂

image

Resten utav kvällen kommer spenderas slappandes i soffan. Direkt efter att jag tagit dagens powerwalk! 🙂

Glad fredag på er! 🙂 Och TACK för alla tips mot sötsuget! 🙂

Hälsningar Emma

 1. elin skriver:

  Hej!! Roligt att läsa om din resa 🙂 önskar dig stort lycka till och en spark i baken. När det känns tungt ska du tänka på slutresultat du vill ha 🙂 en fråga.. Var har du köpt teet (läste om att du drack körsbärste förut)? Har länge letat efter ett körsbärste!

  tacksam för svar!! =)

  Kram

  1. Hej Elin! Vad roligt att höra, kul att du kikar in och läser om min resa! 🙂 Tack för pepp! Och du har helt rätt! Och det är precis det som driver mig! Att tänka på resultaten när det känns tungt, det är ju det som är värt allt slit! Så jag hoppas verkligen på bra resultat, men det känns som att det går bra så jag är positiv!

   Teet har jag köpt på Tehuset Java och är ett grönt löste som heter japansk körsbär. Finns även som svart te, men grönt är ju nyttigare så testade det. Och det är väldigt gott faktiskt 🙂 Finns i Lund och Stockholm (Odengatan och Lidingö). Hoppas du hittar 🙂 Annars kanske det finns hos andra tebutiker också?

   Ha det bra! Hälsningar Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..