Dag 13 och en slapp lördag!

Lördag idag och det innebar sovmorgon, så klart, följt av grötfrukost! Måste säga att det inte hänt alltför mycket idag, mest hemmafix. Måste ju ha sådana dagar också! 🙂 Men programmet har följts som vanligt så klart!

Slängde ihop en sallad till lunch, lite grönsaker och halloumiost. Mums fillibabba! Inga kolhydrater till lunch på grund av att jag idag valde att ta veckans syndardag. Däremot har jag bestämt mig för att mina syndardagar endast är syndarkvällar, fuskar endast på middagen, inte resten av dagen. Någon måtta får det vara, vill inte fuska för mycket. Det känns inte riktigt rätt, och inte nödvändigt heller 🙂 Det motverkar ju bara allt bra man gjort resten av veckan, så lite fusk räcker för min del 🙂 Skönt att slippa laga mat på helgen också!

20130824_144935

På kvällen tog vi oss ut för middag, och dagens fusk, som bestod av pestopasta med sambon ute på restaurang!

20130824_195641

Efter middagen tog vi en powerwalk inne i stan. Väldigt härligt faktiskt, speciellt när man ätit och blivit proppmätt! Det var lite kyligt i början, men det tog powerwalken hand om och det blev en väldigt mysig sensommarkväll!

Vi avslutade fuskkvällen med en liten fika. Min första fika på två veckor!

Men nu är det snart dags att krypa ner under täcket! Det är ju en dag imorgon också 🙂

Hoppas ni haft en härlig lördag, och att ni passar på att njuta av helgen och solen 🙂

Hälsningar Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..