Dag 14 och vecka 2 avklarad!

Ja, då har det redan gått två veckor, och halva tiden på programmet! Tiden har gått väldigt snabbt måste jag säga!

Söndag = sovmorgon följt av grötfrukost!

Hela dagen har bestått av hemmafix, sådant man får göra på helgerna när det inte hinns med på vardagarna! Så inget superexalterande blogginlägg idag heller kanske 🙂

Tog dagens promenad i samband med att jag gick och handlade lite lunch, sallad! Mumsigt och lätt! Och fräscht framför allt!

20130825_162622

Har inte blivit något organiserat mellanmål idag. Är dålig med organiseringen och planeringen på helgerna. Det blir mer spontant då. Så har ätit lite frukt och en liten ostbit till mellanmål idag.

Men i och med att det är söndag idag så drog bokrecepten igång igen! Och det var lax med örtpesto som stod på schemat idag! Gjorde den dock i ugnen istället, tyckte det blev smidigare. Och jag tycker det funkade lika bra 🙂

20130825_215020

Ni får bättre utvärdering av middagen imorgon 🙂

Gymfri dag idag, så powerwalken var dagens enda träning. Och sedan har jag  ju sprungit runt i lägenheten hela dagen och fixat och burit grejer osv, det är faktiskt motion det också, det vill jag lova!

Nästa vecka är fullmatad med grejer så kommer ha lite svårt att följa recepten i boken då, tyvärr. Men kommer äta nyttigt ändå så klart och utgå från bokens tänk. Var inte meningen att denna hektiska vecka skulle krocka med programmet, men träningen kommer rulla på som vanligt. Det enda blir att jag inte kommer laga så mycket mat själv i veckan.

Nu när jag har kommit halvvägs på programmet tänkte jag ha en liten avstämning, och än så länge har det gått så här!

Träningen: Jag har märkt att jag blivit lite starkare! På vissa övningar har jag kunnat gå upp i vikterna och samtidigt har jag blivit mer uthållig i andra. Har fortfarande lite extra kämpigt i vissa övningar, men det går framåt 🙂

Kosten: Jag tycker att kosten funkar toppen! Har fortfarande lite svårt för att stå och laga mat så länge varje dag. Men maten är god i alla fall! I framtiden kanske jag gör större portioner så att jag får fler matlådor, eller något liknande. Det bästa med recepten i boken är att de har fått mig testa på saker jag inte smakat förut, och det är ju väldigt spännande! Har ju fått en del favoriter som jag vet att jag kommer fortsätta med i framtiden!

Motivationen: Den finns där fortfarande! Och jag är imponerad över mig själv att jag inte gett upp och att jag fortfarande är peppad att fortsätta, vilja fortsätta. All pepp från er läsare har hjälpt grymt mycket!

Resultaten: Har faktiskt gått ner lite i vikt, runt 1,5-2 kg! Vilket jag är väldigt nöjd med efter två veckor! 🙂 Det gör mig väldigt peppad att fortsätta och se vilka resultat jag får efter två veckor till! 🙂

Imorgon börjar vecka 3, trevlig söndagskväll på er!

Hälsningar Emma

 1. Lisa skriver:

  Hej!
  Som många andra läser jag din blogg varje dag, kikar in lite då och då för att se om du lagt ut ngt nytt inlägg 🙂 roligt att följa dig!
  Grattis till 2 avklarade veckor och lycka till med resterande!

  Kram Lisa

  1. Hej Lisa! Vad roligt att höra! Blir superglad av att höra att folk följer mig, det är ju superkul! 🙂 Och väldigt peppande! Tack så jättemycket! 🙂 Ha det bra! Kram Emma

 2. Lotta skriver:

  Hejsan. Vad duktig du är. Jätte kul och följa dig. Jo jag undrar på ett ungefär hur långa är dina PW? Ha de bäst/ Lotta

  1. Hej Lotta! Tack så mycket, väldigt snällt sagt av dig 🙂 Roligt att höra! Försöker kämpa på så gott jag kan och tycker att det går väldigt bra hittills 🙂 Mina powerwalks brukar vara runt 30 min 🙂 Ha det bra! Hälsningar Emma

 3. Anna skriver:

  Bra kämpat att hänga i! Jag går in på vecka nr 2 och försöker tagga till. Det är lite svårt att få in träning och matlagning i vardagen när man pendlar till jobb och har två barn som ska skjutsas till olika aktiviteter efter skolan. Träningen är nog det som ändå går bäst. Jag brukar köra ett pass tidigt på morgonen och sen nån motion på kvällen efter jobbet. När det är gjort och något barn är hämtat efter träning/match, så finns tyvärr inte riktigt orken att ställa mig och laga mat i en timme. Jag har fått tänka om när det gäller matlagningen för att få familjelogistiken att gå ihop. Jag står dock fast vid att inte äta så mkt kolhydrater. I vanliga fall brukar jag trycka i mig mackor när jag blir hungrig och inte har tid att laga mat, men det har jag stått emot.
  Lycka till!

  1. Hej Anna! Tack så mycket! Och detsamma till dig! 🙂 Det är bara att kämpa på! De bra resultaten i slutändan gör det ju värt allting! Förstår dock att du inte riktigt hittar tid till matlagningen. Jag tycker också det är svårt, utan barn! Hehe 🙂 Bra att du kämpar på i alla fall med träning och lite kolhydrater. Men kom ihåg att man behöver lite kolhydrater också för att orka träna 🙂 Kämpa på, heja heja! 🙂 Hälsningar Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..