En lugn dag!

Det har varit en lugn dag för mig idag, och jag har faktiskt inte orkat göra något mer än att ligga i sängen för att försöka bli bättre. Det är ganska mycket som händer från och med onsdag och då måste jag bara vara frisk! På onsdag ska jag nämligen vara på Rockbjörnen och dela ut pris med Anders och sedan är ju zara dessutom nominerad så det vill man ju inte missa. Torsdag så har dbrand ett jätte event där deras nya höst kollektion och min nya tränings kollektion som jag har designat tillsammans med dom ska presenteras.
Och slutligen fredag då är det ju kristallen som jag och Niclas ska gå på. Sedan har jag en massa inplanerade möten under dagarna men dom går ju att flytta på om det skulle vara så.

image

Det är skönt med en halsduk när man är förkyld och har ont i halsen. Lite kul att Brorsan ens kan somna så här! Och ännu roligare är att även jag slocknade så här efter att ha tagit denna bilden!

image

Kit den lilla gullungen är bra på att hjälpa till med att hålla i Brorsan när vi tar en liten promenad för att lätta på trycket och för att vänja Brorsan vid att använda koppel. Det är inte det enklaste kan jag säga. Men jag har redan fått honom att lära sig att sitta på kommando. Så det bådar gott inför framtiden!

image

Ikväll bär det av igen glöm ej att kolla in Idol kl 20.00 kram L

 1. Filippa skriver:

  Snälla, snälla å snälla! Lova att du, anders och bard alltid kommer vara juryn i idol. Så länge de går på tv. Om två år får jag söka till idol och de ska jag absolut göra de fortfarande finns någonting då. Min största dröm är att få stå på scen och fylla min musik i människors öron. att få göra någon lycklig av min musik. De skulle vara helt fantastiskt att få hålla på med musik för jag älskar att sjunga. Gitarren står mig mycket nära (dessa gitarrer). Jag älskar att ha ett mål att ”nu ska jag minsann lära mig den här låten” eller ”nu ska denna text bli något någonstans”. men ännu har jag inte lyckats.. Idol är ju jäkligt bra. Plus att jag älskar dig Laila. Jag älskar dig så sjukt mycket av hela hjärtat. Tack för att du finns och för att du gör mina dagar. Du är värld så jäkla mycket. Puss och kram!

 2. Anna skriver:

  Jag gillar dig oxå Laila men jag vill oxå bara ge dig en tankeställare. Det stack till i hjärtat när jag i kväll satt med min dotter som har adhd och du säger som du gör. Jag förstår att det inte va illa menat. Men det förstod inte hon. Skulle du kunna säga att någon va cp på bästa sändningstid oxå? Kanske man bara känner såhär när man står det nära.

  1. Mia skriver:

   Nej Anna, gör inte så! Säg inte åt henne och sedan ta tillbaka det genom att ursäkta henne! De flesta fattar att man inte ska ”skämta” om sådant, men inte Laila tydligen. Det ÄR mobbnings-tv, vad än hon och andra här inne säger.

 3. Sara skriver:

  Jag gillar din blogg och din syn på livet men jag fick lite ont i magen ikväll när du skämtade om adhd. Jag har två barn som lever med detta och jag kan lova dig att livet med adhd inte är något skämt. Framförallt inte nu när skolorna startat igen och de lider och gråter sig till sömns.
  Som sagt var så gillar jag dig och jag utgår ifrån att detta var en groda och att du inte brukar skämta om funktionshinder, annars ber jag dig att tänka dig för i fortsättningen.

 4. maggan skriver:

  Krya på dig Laila du ligger minsann inte på latsidan du men enda sättet att bli frisk är att vila och ta de lugnt.Idol är verkligen ett bra program,ni e suveräna på att ta fram unga bra förmåger.Hoppas det går bra med lille valpen,och du har verkligen gulliga små pojkar.Kram på dig.

 5. lotta skriver:

  Idol! Mobbningstv på bästa sändningstid. Trist.

  1. Lotta! Du behöver ju inte titta om du tycket att det är mobbning. Laila gör ju bara sitt jobb.

  1. Mia skriver:

   ”Laila gör ju bara sitt jobb”..?!
   Ja, på hennes ”jobb” är det tydligen okej att lämna det sunda förnuftet och medmänskligheten hemma! Skulle inte funka inom hemtjänsten eller de flesta andra jobb heller, när jag tänker efter…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..