Godnatt och RALLELUJA på er!

image

Nu ska jag slänga mig i sängen och sova och förhoppningsvis så mår jag mycket bättre imorgon. Måste säga att jag tyckte det var lika roligt med RALLELUJA nu när jag såg det som det var när jag var på plats och upplevde det. Det som dock inte kom med var min skrattattack som jag fick efteråt och att jag sedan fortsatte med att säga att detta var ett riktigt RALLELUJA moment till olika saker backstage.

image

Annars har vi bara myst här hemma och tagit det lugnt. Nu är det dax att ta Brorsan med ut i trädgården för att kissa och sedan är det bedtime som jag brukar säga! Kram och godnatt L

image

 1. esterii skriver:

  Ops vilka Halleluja…

 2. Ricky skriver:

  Laila!!! Köp zyx på Apoteket!! Halsbesvären försvinner på två dagar!! Kram

  1. En annan vääääldigt bra grej är något som jag köper hos reflexologen. Polysan G. Homeopatmedel. Det är absolut ok att vara kritisk här! Jag var förkyld i juni/juli. Innan dess var det två år och innan dess var det också två år. Man tar ett par droppar i armvecket när det känns som om något elände är på gång (jag tar en liten dutt på handlederna också och gnider in) och detta upprepas några gånger den dagen och sedan är det min själ borta! En kompis upplever samma sak. Förra sommaren fick vi ställa in en lunch för att hon var så eländig och så skulle hon på en anställningsintervju dagen därpå – har du någon dunderkur så hoja skrev hon. Jag föreslog detta och det hjälpte! Nu har hon en egen liten flaska. Dyrt är det inte heller. 150 pix och räcker i evigheter.

 3. Underbar du är Laila.. Made my night!! 🙂
  Och Kittisen har blivit så stoooor! Sötnosen!

  Kram på er alla ❤

 4. De skriver:

  Såg idol ikväll och måste bara säga att det är väldigt tragiskt hur du mest troligt får många unga tjejer som spelar/är intresserade av gitarr att tappa sitt intresse/börjar tycka illa om sitt instrument. Jag kan nästan förstå att du säger som du gör för att skapa bra tv?! Jag är nämligen en vuxen kvinna som numera förstår att det som sägs på tv inte alltid är det enda rätta. Tyvärr finns det många unga barn och tonåringar som inte förstår att det du säger inte är på ”riktigt”. Kan du ens spela gitarr själv? Jag är sångerska, musiker och nybliven mamma till en liten bebis och kommer aldrig låta mitt barn få se idol (eller likande program) utan att jag eller pappan sitter med.
  För övrigt har jag alltid tyckt bra om dig som jurymedlem i idol. Men, inte längre….

  1. Sara skriver:

   Bra skrivet och analyserat, De! Härligt med folk som även kan se saker ur ett lite mer kritiskt perspektiv, inte bara hylla in absurdum!

  1. laila skriver:

   Hej De! Tänkte bara förtydliga varför jag var otroligt trött på gitarrer, jag har inget emot gitarrer överhuvudtaget, saken är den att det var många tjejer i år som hade med sig en gitarr och många gånger så förstör det mer för dom än hjälper dom. Det är väldigt många som tyvärr inte kan spela så bra gitarr samtidigt som dom ska försöka sjunga. Så oftast blir det tyvärr inte så bra. Och som du såg så var det en tjej som verkligen behärskade gitarrspelet samtidigt som hon sjöng bra och henne skickade vi självklart vidare. Idol är ingen talangjakt där det handlar om att man är en gullig kille eller tjej som kan spela och sjunga halvbra. Det är en tävling där man kan vinna ett skivkontrakt där man satsar mängder med pengar på vinnaren för att den ska kunna få en karriär och då gäller det att hitta dom som är bäst för att kunna ha en chans att livnära sig på artist yrket. Och är det så att man bara är halvbra på tex att sjunga eller spela gitarr varför lägga av då? Varför inte kämpa och bli bättre och komma tillbaka och visa vart skåpet ska stå som man får göra i alla andra yrken. Och om man nu inte behärskar gitarren så bra varför inte lägga den åt sidan på en audition och bara fokusera på sången? Då kanske slutresultatet blivit något helt annat! Skulle man dock just lägga av så är det väldigt tråkigt men tyvärr så har man isåfall inte rätta fighting spiriten som krävs för att vara i denna branschen. Hur många gånger tror du inte jag har fått ett nej eller fått höra att detta håller inte från olika människor, om jag skulle gett upp för varje människa som hade sagt något dåligt eller som gett mig kritik så hade jag aldrig varit där jag är idag. Så varför inte bara vända det till något positivt istället, – Jag ska minsann visa dom, jag ska träna riktigt hårt på både sången och gitarrspelet så att dom flyger av stolen nästa gång. Kram L

  1. sofia skriver:

   Varför inte lägga gitarren åt sidan om man inte behärskar den så bra skriver Laila.. men de UNGA som söker till idol har inte samma erfarenhet som er i juryn och tycker med stor sannolikhet att de kan spela gitarr.

 5. min tanke var att nu måste jag ha hört fel men icke. ralleluja var det XD

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..