Dag 16 och en mysig tisdagsmiddag!

Tisdag idag, och även dag 16, och idag var det osötade äppelmoset tillbaka i min havregrynsgröt! 🙂

Idag hade jag ett jobbmöte över lunchen, vilket innebar att det fick bli lunch ute. Det blev en kycklinggryta, med endast lite ris (åt inte allt ris på bilden) och mer grönsaker. Maten var ingen höjdare men ur en nyttig synpunkt tyckte jag att det var rätt okej! 🙂 Får spara min fisksoppa till lunchen imorgon istället!

20130827_113759
Viktigt att påpeka att denna rätt alltså INTE är från Lailas bok. Kan lova att Niclas recept är 100 gånger godare än denna mat 🙂

När det var mellanmålsdags (när magen börjar kurra, alltid runt kl 15, som om magen lärt sig klockan!) skojade jag till det och tog min fruktsallad i ett glas istället. Ja, oj vad vild man kan vara ibland, haha! (ironi!)

20130827_151348

Efter jobbet bar det av in mot stan för middag med en tjejkompis. Hon skulle bjuda på sen födelsedagsmiddag, och jag måste säga att jag var väldigt duktig med det nyttiga! Hade lite tid att slå ihjäl innan middagen, så jag tog en 40 minuter lång powerwalk från Karlberg till Stureplan. Blev sedan middag på supermysiga Gute Grill. Och god mat hade de också! 🙂 Tog en köttbit med grillade grönsaker och aiolisås. Inga kolhydrater! 🙂

20130827_183715

Efter middagen tog vi en till powerwalk, bara för att det var så mysigt ute! 🙂

Nu ska jag fortsätta titta på Svenska Hollywoodfruar, haha!

Trevlig kväll på er!

Hälsningar Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..