Dag 18 och kräftskiva!

Nu är det i princip bara 1,5 vecka kvar på mitt ”program”. Tiden har gått väldigt fort, hoppas verkligen på bra resultat, annars blir jag ledsen!

Dagen började med, vad då? Grötfrukost!

På grund av sent IKEA-besök igår fanns det ingen tid till matlagning, så var tvungen att gå och köpa en sallad till lunch. Det blev en quinoa- och bulgursallad med halloumi! Helt okej, men är inte så förtjust i färdiga sallader egentligen…

20130829_122836

Av någon anledning har jag varit väldigt hungrig idag, både innan frukost, ett bra tag innan lunch och på eftermiddagen. Vet inte varför, har inte känt så annars under de här 18 dagarna. Men det fick därför bli en lite större fruktsallad idag, så jag la till en liten banan också!

20130829_153018

Efter jobbet bar det av till gymmet! Veckans andra träningspass! Kände mig superseg i benen idag, men jag sprang på ändå! Glömde dock fota!

När träningen var avklarad åkte jag hem, hoppande in i duschen och sedan gick jag och sambon ner till kräftskivan i byn. De har den årligen och jag tycker det är rätt mysigt att gå dit! Så det blev en tallrik med svenska signalkräftor! Det var bara 6 st, jag hade lätt kunnat äta en hel hink! Jag älskar verkligen kräftor!!

20130829_193744

Vi promenerade sedan hem och handlade med oss lite mat på vägen. Fixade sedan till en sallad när jag kom hem, men glömde så klart fota den också på grund av ”excitement”! Haha!

Nu blir det till att slappa ett tag innan jag ska fixa det sista inför imorgon, då är det dags för flytt! Hoppas kunna blogga imorgon ändå, ni får kika in och titta, hehe! 🙂

Ha det bra och trevlig torsdagskväll på er!

Hälsningar Emma!

  1. Eva skriver:

    Ska bli jätteroligt att se dina resultat när du är klar.
    Hoppas det har gått bra:-)
    Har du känt nån skillnad i kroppen på kläder o så?

    1. Hej Eva! Vad roligt att höra! Jag tycker också att det ska bli superspännande! Jag hoppas på riktigt bra resultat. Tycker dock inte att jag känner någon skillnad än, men jag har alltid varit dålig på det. Däremot har jag hört andra säga att de tycker det syns att jag gått ner i vikt, bland annat i ansiktet och runt magen. Och det tar jag som ett bättre tecken! 😀 Hälsningar Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..