dbrand!

Idag ska jag på lanseringfest, dbrand presenterar sin nya höst kollektion och sin nya tränings kollektion som jag har varit med och designat. Det är verkligen jättespännande för det kommer ju ut nu till olika butiker runt om i landet. Sedan kan man ju alltid hitta kläderna på dbrands hemsida, och självklart så kommer ni att få något roligt erbjudande här på bloggen när vi är redo.

image

Så ikväll blir vi ca 250 personer som ska slå klackarna I taket vilket ska bli riktigt kul!

image

Och för en fest så måste man vara fin och från att ha haft röda naglar blev det svarta naglar igen. Hanna på care som gör mina naglar skrattar alltid åt mig när jag kommer och ska göra naglarna. – Låter mig gissa Laila du vill väl ha svart nagellack he he!
Hade det inte varit för Hanna så skulle jag aldrig provat någon annan färg som jag vågade göra i sommras! Tänk så modig jag är he he.

image

Så här kul tyckte Brorsan att det var att få åka med till Hanna och göra naglarna! Nej han har inte dött av tristess han har bara somnat av det.
Kram och skål L

 1. Nämen, skriver du fortfarande..? Jajaja… om du absolut ska kramas då… kram till dig också.

  1. Varför la sig kommentaren här? Till Annika, alltså.

 2. Petra skriver:

  Jäklar vad snygg man du har! : )

 3. Maggie skriver:

  Skulle ni kunna säga alla dessa tråkiga och elaka kommentarer ni skriver till varandra direkt till personen om ni mötte denne i verkligheten? Jag tycker det är viktigt att tänka på då man skriver…skriv aldrig nåt som du inte heller skulle våga säga till en människa öga mot öga! Kram

 4. Malin skriver:

  Jag älskar svarta och mörka naglar. Det är så snyggt! 🙂

 5. Ingrid skriver:

  Hej Laila….vill bara säga att Niklas och du är jättefina på bilden tillsammans<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..