Idol Tisdag!

Japp här springs det omkring i korridorerna backstage på Idol och om 40 minuter måste alla vara helt klara för sändning.

image

Själv sitter jag i sminket och lockar håret och försöker bestämma mig för vad jag ska ha på mig på scenen ikväll.

image

Tidigare idag så körde jag en mer avslappnad höstoutfit bagy byxor från G-star och en tröja från dbrand samt skorna från Puma som så många har frågat efter.

image

Välkommen till Idol köket här finns det mackor om man blir lite hungrig.

image

I korridoren stötte jag på min gamla svärmor Anders mamma Lisbeth som skulle hälsa på Anders som satt och jobbade i sin loge!

image

Pär och alla producenterna från freemantel och tv 4 förberedde sig inför livesändningen…..

image

Nu måste jag springa och fixa med kläderna så att jag har något på mig när allt drar igång!
Kram L

 1. Linnea skriver:

  Hej Laila!
  Jag brukar inte kommentera men jag glömde kommentera i de inlägget när du skrev att Kit somnade på Sackosäcken.

  Vart har ni köpt sackosäckarna?

  Hoppas helgen blir lugn så du kan njuta med familjen och få lite sömn.
  Kram

 2. Hej!

  Tänkte fråga vilken storlek du har på Dbrand koftan Loovisa samt dunjackan från samma märke? jag är 1.60 cm lång och jag funderar på att köpa Storlek Small i både tröja och jackan, Jag brukar vanligtvis ha storlek Small i både jacka samt tröjor. !!
  Jag tror att du är lite längre än vad jag är, och det är därför jag undrar vilken storlek jag ska beställa- 🙂

  TACSAM FÖR SVAR!!

  KRAMAR

 3. Hej Laila!

  Det här handlar inte alls om Idol utan om thaimassage. Min man och jag har varit tillsammans i 15 år nu och jag tänkte överraska honom bl a med thaimassage. Jag vet att du har skrivit om att du går till något ställe i sta’n. Är det något du kan rekommendera? Tycker att det är svårt att veta vilka thaimassage – ställen som är bra.

  Hälsningar Cecilia

 4. Jag sitter bänkad ikväll! Jag älskar när det är direktsändningar! Förstå hur nervöst det måste vara för alla deltagare! Kram o lycka till ikväll! /Petra

 5. Malin skriver:

  Du va verkligen extra snygg igår! Du passade fint både i frisyren och klädvalet 🙂 Annat kan man säga om idoldeltagarna. Jag kanske inte hänger med i svängarna men alltså både Erik (?) Albin och Sannes outfit va ju bara så otroligt jätte konstiga!! Vad är uppe med typ tights på killarna?! Och bara för att man rapar ”måste” man ha en keps bakofram??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..