Idol onsdag!

Herregud vad dagarna flyter ihop! Man börjar bli rätt sliten nu, man går upp med barnen vid 0600 eller iallafall Kit Liam vaknar senare. Sedan bär det av till skolan vid 0800 och då åker jag in till stan för att ha möten.
Efter alla möten så åker jag till Idol studion för att börja göra mig iordning för livesändningen, efter sändningen så är det intervjuer och när dom är klara så åker jag hem vilket innebär att jag har varit hemma runt kl 2330 varje kväll denna veckan. Sedan börjar nattpasset med Brorsan och Kit, Brorsan vaknar två gånger per natt och vill gå ut och kissa och Kit vaknar för att få en slurk välling  så jag kan säga att sömnen som jag får är ganska uppdelad och minimal denna veckan. Men det är bara att bita ihop eftersom veckan snart är Slut!

image

Japp så här trött är jag!! Men snart är sminket på och då ser man ju hur pigg ut som helst!

image

Sådär ja!! Pigg som en mört man får ju tacka Katarina som sminkar hon är fantastisk.

image

Det är ju otroligt lätt att hålla maten här på Idol!! Och när man blir sugen på godis så är det så skönt att det inte finns så mycket att bli läskad av!

image

Nu har jag svidat om och ska gå och sätta mig vid jury bordet kram L

 1. Hej igen ! Blir så full i skratt eftersom en del bekymrar sig över Brorsans kissbehov ! Tagga ner tror att det är precis som med barn att matte och husse känner sin hund bäst. Har 5 hundar (har kennel) och alla har haft olika behov. Alternativet är ju att de kissar inne och då tar det längre tid att få dem rumsrena. Så det är nog bara att kämpa på Laila tills Brorsan själv sover över !! Men du är fantastisk som har två små ”barn” som vaknar på natten och ändå verkar så pigg på kvällen om det hade varit jag hade jag somnat i jurystolen !! Längtar till kvällen för att se de fem tjejer som är kvar !

 2. Sophie skriver:

  Hej Laila!! Ett tips! Om jag vore du så skulle jag sluta med att gå ut med Brorsan på nätterna, Om han är nödig så låt honom kissa inne, det gör han nog inte så många nätter tills han lär sig att hålla sig. Som det är nu så blir han van att få gå ut och kissa på natten. Min moster gjorde som du gör med sina hundar och hon fick hålla på så varje natt i 14 år.
  Jag har aldrig gått ut på natten utan kvällskissar innan vi lägger oss och har inte några som helst problem varken då eller nu. Alla våra hundar har blivit helt rumsrena, Om mina hundar blir magsjuka och vill ut på nätterna så går jag självklart ut med dom men det är en annan sak. Men det finns inga rätt och fel var och en gör som den själv vill.

 3. Malin skriver:

  När jag ser dig och Anders på tv, när ni sitter där i juryn i idol så blir jag så galet glad. Ni båda har humor och ni är verkligen jättehärliga.

 4. Anki skriver:

  Usch, lider med dig Laila att du inte får mer sömn! Men håller sig inte Lillebror om du går ut med honom innan du lägger dig och sedan ut med honom direkt när du (eller Kit) vaknar vid 6? Jag väcker min lilla 9-veckors valp innan jag lägger mig o sedan fortsätter hon att sova när vi kommer in igen
  Många kramar från Skåneland

 5. esterii skriver:

  Men oj,, hunden borde sova hela natten.. Du glömmer väl inte sättain gubben i vak schemat också:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..