Hemma i höstrusket !

Götenmorgen på er, herregud vad det regnar!!!! Känner mig lite orolig för min pergola för tillfället, vi har ju ett vitt segel som tak och det har ju funkat fin fint under sommaren. Tanken är ju att vi ska ta bort det nu under hösten och vintern så att det inte samlas för mycket snö och vatten där så att hela pergolan rasar ihop!! Men har det ju varit så fint så vi har inte velat ta bort seglet utan njuta av det så länge som möjligt. Men nu får vi bita i det sura äpplet…någon av oss tex NICLAS måste gå ut och ta av seglet i regnet. Jag kan ju berätta att det kommer att ta sin lilla tid eftersom seglet är fast spikat.

image

Annars sitter jag här i vår soffa och försöker ladda batterierna inför livesändningen ikväll och ja jag gör det i min otroligt sexiga teletubbies dräkt ”onepiece”!!

image

Tänkte börja kolla på en resa utomlands över julen eftersom jag vet att när väl vintermörkret slår klorna i en så behöver iallafall jag ladda på med lite härligt solljus så att man klarar den långa vintern. Framför allt om den blir lika lång som förra året. Vad hittar ni på till jul är ni hemma eller åker ni bort? Har ni några bra tips på resmål där det är varmt så får ni gärna tipsa mig om det.

image

Känns inte helt fel….
Kram Laila

 1. Helene skriver:

  Jag ska åka till Florida på julafton och även göra en kryssning därifrån några dagar för att fira Nyårsafton. Det ska bli så trevligt för jag har aldrig varit i USA eftersom jag inte gillar att flyga men var i Thailand för två år sedan så nu ska jag även våga att göra denna flygresa:-)
  Hoppas du hittar någon mysig resa! STOR KRAM

 2. Linn skriver:

  Hej!
  Jag skulle tipsa om aruba eller Mexico om ni ska åka under vintern! 🙂

 3. Mona skriver:

  Hej Laila…
  Tack för en super blogg, som jag gissar du hört 1000-tals ggr.
  Tycker ni ska komma å hälsa på oss alla svenskar som bor på ön Koh Samui i Thailand 🙂
  ‘Ha det bäst

 4. Emma skriver:

  Åk till ARUBA!!! Var där nu i sommar (samma klimat året om). Helt fantastisk ö i södra Västindien! Bodde på Bucuti & Tara beach resort på eagle beach. Kan varmt rekommenderas!! 🙂

 5. Florida!! Varmt och skönt, trevliga människor, mycket att göra om man vill och shoooopppping a la XL.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..