Godmorgon!

Här är det tvära kast mellan ”glamor” när man sitter i Idol, och att vara en mamma som ska byta blöjor och fixa välling.

image

Ena stunden så blir man sminkad och fixad och andra stunden så springer man om kring med en vällingsflaska mitt i natten.

image

Jag var riktigt nöjd med håret och sminkningen igår. Jag har ju haft mittbena någon gång innan privat men aldrig i rutan, och igår tyckte jag att det var dax.

image

Liam fick följa med till Idol studion igår, duktiga Liam som sitter och pluggar medan jag gör mig iordning.

image

Även Brorsan fick följa med, vilket jag inte tror att Alexander Bard uppskattade eftersom Brorsan smög in till Alexanders loge och bajsade i Alexanders sko!!!

image

Kändes som om han visste exakt vad han gjorde för efteråt så hoppade han i sin väska, och tittade på mig med en vädjande blick som sa nu drar vi innan jag råkar illa ut!

image

Det var ett bra drag bakom scenen igår alla var peppade till tusen.

image

Dax för sändning alla är redo!

image

Jag tycker att alla tjejerna var duktiga igår, det var hög nivå, känns som att tjejerna är lite starkare än killarna detta året om man generaliserar.

image

Som ni vet så älskar jag att gå omkring i en onepiece när jag är hemma eller backstage på Idol när man blir sminkad och fixad, innan man sätter på sig scene länderna. Och igår så kände jag att det var dax att inhandla en ny onepiece eller för att vara ärlig så blev det två stycken en i jeans look och en grön i samma modell. Jag älskar dom här nya modellerna lite annorlunda mot alla andra vilket är kul.

image

Om ni inte har varit i butiken på greve turegatan så gå dit och ta en titt om ni har planer på att skaffa en onepiece, dom har så många snygga eller så kan ni ju bara gå till deras hemsida www.onepiece.se kram L

 1. Moa skriver:

  Lite sent men om hunden har tröjan för att det är kallt värmer ju en sådan tröja inget alls i princip, då får ni nog köpa en hurtta jacka tex.

 2. Malin skriver:

  Hej Laila!
  Skitsnygg i mittbena! Håret ser så tjockt ut. Jättefint!
  Och jag älskar min gråa ziperall men nu bara måste jag ha en onepiece i blått ser jag 🙂
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

 3. Annika skriver:

  Ja,du är verkligen skitsnygg i mittbena,eftersom jag hört ett flertal gånger att jag är lik dig,så fixade jag också mittbena,brukar ha håret som du, och det såg bra ut även på mig, ha ha…ja man kan ju variera lite:-)
  Har nyss sett idol och dom 12 som gick vidare är verkligen jättebra!

  Kram från Gbg <3

 4. elma skriver:

  Du passar så fint i mittbena, borde alltid ha det, öppnar upp ditt ansikte. Skitsnyggt !!=)

 5. Chris skriver:

  Du kan ju hälsa den där pajasen Bard att domstolar har viktigare saker att hantera än att en valp har bajsat i hans sko. Ibland undrar jag i vilken värld vissa befinner sig i? Lyxproblem när den är som värst att ens ta upp en sån skitsak…

  1. Diana skriver:

   Och vilken värld lever du i ? Ingen humor verkar du ha i alla fall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..