Shoppa loss hos Babyshop i helgen!

Känner ni för att shoppa lite under helgen kan jag tipsa er om att Babyshop.se i helgen har en VIP-helg med 15% rabatt!

Rabattkoden ni använder är: LAILA (rabatten gäller inte Bugaboo, BRIO, BeSafe, Babyzen, Hunter, Ergobaby, Nova Star)
Eller varför inte besöka deras grymma butik Babyshop Store i Sturegallerian och få 15% rabatt om du anger koden: VIPbabyshopStore

Gäller hela lördagen och söndagen!

Trevlig helg!
Kram L

Rabatt_babyshop

 

 1. Johanna skriver:

  Kan inte låta bli att bry mig gällande Kevins sågning i idol som var så brutal av dig och Anders som annars inte gör så. Ni i musikbranschen om några borde ju veta vad kontrakt innebär och vad det innebär att bryta det, i Kevins fall från fotbollen. Det är ju uppenbart ( i alla fall det vi TV tittare ser) att han så gärna vill pröva detta men inte kan pga gällande kontrakt. Om ni ska fortsätta på detta sättet mot honom pga han inte kan träna lika mycket mm skulle ni ju aldrig skickat vidare honom till kvalveckan eftersom ni redan då visste om hans förutsättningar med fotbollens kontrakt som ju som era kontrakt inte går att bryta hursomhelst. I övrigt inget att klaga på och bloggen är toppen:)

  1. Jag håller hundra med dig !
   Hoppas Kevin lyckas i framtiden oavsett Vad han väljer att göra…

  1. Laila skriver:

   Jag å andra sidan tycker han borde välja.Vill man verkligen något i livet så måste man prioretera.Det är sånt man får lära sig när man är ung och inte kunna tro att det här ror jag iland genom att rida på en räckmacka ;-)Han har haft hela sommaren på sig att tänka i genom både fotboll och en karriär inom musik.Och jag tycker verkligen kritiken var befogad.Är allt annat en musikalisk mer en att jag älskar musik men tonarter och sjunga surt förstår jag mig inte på alls.Men detta framträdandet som Kevin gjorde i går var under all kritik.Ja det verkligen hördes ut i TV sofforna hur illa det lät.Tyvärr så gick han säkert vidare som flickidol på Julietts bekosnad.Så tråkigt att inte juryn har något att säga till om i sånt här läge 🙁 Tror Juliette hade kommit lång……… Får verkligen hoppas han tränar på denna veckan med sin coch och står upp på scenen nästa Fredag och gör ett bra framträdande.Han får ligga i han ligger långt efter de andra vad gäller utv.
   Med vänlig hälsning en annan Laila

 2. Ullis skriver:

  Vilken sur unge på bilden!

 3. Tina skriver:

  Laila,
  Du är jättesnygg i mittbena!
  Mycket snygga naglar.
  Vilken gullig hund!. Hur kunde han pricka in Alexanders sko? De är inte dåliga. Du tror han förstod att han gjort fel? (jag har aldrig haft hund)
  Ni valde så bra wildcards.

 4. Helena skriver:

  Åhåj, din svägerska promotar gay väldigt mycket. I Godmorgon Sverige sa hon att ”man blir nästan sugen på att vara gay”. Du verkar ju vara en smart människa, tycker inte du att gay män får väldigt stor plats i media för att vara en minoritet? Varför får man inte själv bestämma vad man får tycka längre?

 5. Martina skriver:

  Du ville ha en kommentar om din frisyr. Ser nu på Idol och helt klart mitbena! Såååå snyggt!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..