Nya butiker

Som ni vet har jag ett smyckesmärke som heter Rock by Sweden. Vi ställde ut på smyckesmässan Precious här i Stockholm för några veckor sedan. Då träffade vi väldigt många av våra gamla kunder och återförsäljare vilket alltid är lika roligt. Men något som också var väldigt kul var att vi fick några nya kunder också som inte har haft vårt varumärke inne tidigare i sina butiker men som nu ska ta in det.

 

P1030896

 

Det är många av er läsare som frågar vart våra smycken finns någonstans. Självklart hittar du alltid våra smycken på vår hemsida rockbysweden.com, men där hittar du också ALLA våra återförsäljare. Det är bara att klicka här så kommer du dit, sök sedan på den stad som ligger närmast dig så ser du vilka butiker som säljer våra grejer.

Några av de nya butiker som tagit in våra smycken är:

Smycka Eslöv

Smycka Mobilia Malmö

Klockmaster Ulricehamn

Cronerts Guld Kristianstad

Fritz Olsson Kalix

Tornedalens Ur, Silver och Guld Haparanda

Vellinge Ur & Guld

De flesta av butikerna har redan fått in våra smycken, men några av dem kommer få in dem nu i oktober, kanske ligger någon av dessa butiker nära dig.

 

Jag vet att jag har flera av er läsare i Finland. Nu kan jag berätta för er som bor i Finland och gillar våra smycken att vi sedan några månader tillbaka finns i en butik i Finland, närmare bestämt i Vaasa. Butiken heter L. Salkari Oy och de har de flesta av våra smycken inne i sin butik. Driver du butik i Finland och är intresserad av att köpa in våra smycken kan du maila till linda@rockbysweden.com.

Ha en bra dag nu allesammans! Läge att klä sig varm idag då det var bara några fjuttiga plusgrader på morgonen. Brrr!!!

/L

 

 1. Sandra skriver:

  Super att smyckena nu också finns i Vasa!! 😀 Thänks!

 2. Laila skriver:

  Eh, det går inte att komma in på hemsidan…..

 3. Åsa skriver:

  Åh så glad jag blir att smyckena nu finns i Vasa! Jag har faktiskt redan i våras frågat efter dem på Salkari, så nu får jag göra ett nytt besök i butiken 🙂 Kanon! Vill också passa på att tacka för en superbra blogg 🙂

 4. Oj va glad blir att smyckena finns i Vasa!! Ska absolut kolla in dem nästa gång jag far dit!!

 5. Laila skriver:

  Alla nya produkter kommer komma ut på hemsida i nästa vecka.
  Vänligen
  /Linda på Rock by Sweden

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..