Nyhetsmorgon och fredagsfinal i Idol 2013

Som ni vet så somnade Pernilla på soffan hos oss igår och Theo somnade i Liams rum, så vi beslutade att det var lika bra att både Pernilla och Theo sov över. Så i morse gick vi alla upp till Pernilla för att äta frukost!

image

Efter frukosten så åkte jag till Nyhetsmorgon och träffade upp Anders för att prata om första fredagsfinalen i Idol 2013 som börjar ikväll på tv 4 kl 20.00.

image

Redo att hoppa in i Nyhetsmorgon studion!

image

Stefano och Jenny hade lagat mat och vi fick agera jury och döma vems rätt som var godast!

image

Stefanos kantarellsoppa var väldigt god och kryddstark. Gillar man inte kryddstark mat så skulle man inte gilla Stefanos soppa, men han hade tur eftersom jag gillar både svamp och stark mat så för mig var soppan klockren.

image

Jenny satsade på en efterrätt istället och jag tycker nog att den var godast, inget slår en gammal hederlig marängsviss. Dock så var det kanske inte det snyggaste upplägget som jag sett he he.

image

Det gick iallafall väldigt bra och kul var det med. Nu är jag på plats i spånga i min loge för att förbereda mig inför kvällen.

image

Kram L

 1. ML skriver:

  Ni är så fina ihop du och Anders. Det perfekta paret kan man tycka 🙂 Inget fel på Niklas heller….

 2. Hej Laila. Jag måste bara säga att ditt halsband du hade på dig ikväll var riktigt snyggt och undrar hur man kan köpa det. Älskar döskallar så hade blivit super glad om du hade svarat. Var inne på rockbysweden men hitta der inte där. Kram /Caroline

 3. Jag är inte den som brukar klaga men Idol får faktiskt tummen ner i år. Inte pga er programledare för ni är toppen. Utan för att det finns bara en i startfältet som kan sjunga. Resterande sjunger surt. Till nästa år. Ta hellre ut få men bra. Än många som inte kan sjunga

 4. Helen skriver:

  Laila! Han heter Steffo!!!! 🙂 /Helen

 5. Asås66 skriver:

  Följer dig o Pernilla varje dag! Tycker att ni få se till Anders får lite mat. Verkar tunna ut! Vilken diet går han på…. Haha Ni är grymma både du o Anders. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..