Då börjar veckan igen!

Då sparkar veckan igång igen, men  som jag sa till Liam idag så är det ju bara fyra dagar kvar till helgen om man glädjeräknar lite.

image

Och tänker man så så känns inte veckan så värst lång helt plötsligt.

image

Det blev lite packet öppning här hemma nu på morgonen, jag tyckte att det var dax för både Liam och Kit att få nya tandborstar. Både Liam och Kit blev glada för sina nya tandborstar.

image

Igår började morgonen med att Pernilla ringde och frågade om vi skulle äta frukost. Vilket både jag och Niclas tyckte lät bra så  jag drog iväg och köpte lite nybakat bröd på gateau. 

image

Efter att jag kom tillbaka så kom  Pernilla och Bianca ner och så åt vi en frukost tillsammans.

image

Liam och Kit busade och brottades, jag kan säga att det märks att kit har en storebror för herregud vad han är hårdhänt! Och han är inte ett dugg rädd att ge sig in i en fight!

image

Vi hade en riktigt mysig dag igår som faktiskt avslutades på Liams favorit restaurang Beirut café.

image

image

image

Det blev lite struligt med bilnycklarna på Beirut café, jag hade nämligen glömt bilnycklarna hos Pernilla när jag lämnade Brorsan där! Bianca skulle vara hundvakt medans vi gick på Beirut café. Jag hade bilen igång när jag sprang in med Brorsan som satt i sin väska där bilnycklarna låg. Jag har nämligen en sån bil där man bara behöver ha bilnycklarna i närheten för att bilen ska starta, man startar alltså bilen igenom att trycka på en knapp, så bilen var redan igång och jag åkte till stan. När jag kom fram och stängde av motorn och skulle låsa dörren så gick det inte att låsa, det var då jag förstod att jag hade åkt ifrån nycklarna. Genast blev bilnycklarna ett jätte projekt, jag fick ringa taxi som fick åka och hämta upp nycklarna hos Pernilla och åka med dom till stan till mig, så det blev en ”billig” kväll!! Iallafall så var det en mysig kväll trots nycklarna kram L

 1. Sofie skriver:

  Men gud! Ska det bli så på alla nya bilar kommer min man alltid åka från nycklarna! Visste inte att man kunde göra så och det är ju skitknäppt, gud så lätt att åka ifrån dom. Tänk om du åkt till Arlanda och skulle med ett plan? nero men…tur att det finns taxi 🙂

 2. esterii skriver:

  Låter så gott med gemensamma frukostar, har lite för få grannar här:)

 3. Lajnda skriver:

  Haha, jag gjorde samma sak när jag släppte av sambon i stan. Eftersom bilen startade så fint på morgonen tog jag förgivet att nyckeln låg i väskan. Men det var sambons nyckel som var skyldig, och den klev ju av nere på stan tillsammans med sambon…
  Men vår nyckel fick ingen lyxig taxi-tur, utan jag lämnade bilen olåst på jobbet och gick 4km och hämtade nyckeln 😀

 4. mita skriver:

  🙂 hahaha du är för rolig du… ska själv få levererat en bil denna vecka vecka som startas likadant. Får se om jag klarar att inte göra samma misstag som du…
  Ha en bra dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..