Möte på Mocco!

Det är riktigt ruggigt ute, känns ta mig tusan som om vintern redan är på g, för det blåser kalla vindar som tusan.
Nu får jag äntligen användning av min mössa som jag köpte i LA i sommras, alltid något positivt!

image

Nej jag är inte kissnödig jag tyckte bara att det var skönt att stå så! Men efter att jag nu har kastat ett extra getöga på bilden så blev det bara komiskt! Men det bjuder jag på eftersom jag är så härlig och bjussig ha ha!

image

Nästa stop blev ett frukostmöte på café Mocco, det är ju rätt kul att jag alltid bokar möte på café Mocco när jag har ett kontor på Kungsgatan bara ett stenkast ifrån café Mocco! Men jag tycker att det är mysigt att ha mina möten på en plats där man kan fika det är mycket mysigare än ett stelt kontor.

image

Efter mitt möte så åkte jag till Anna på Pure Ambition och sitter nu i frisörstolen och får håret färgat inför fredagsfinalen, så att ni slipper se min utväxt he he!

Kram L

 1. Vilken härlig jacka du har och mössan verkar vara varm och skön. Du är så lik Liam i mössan !

 2. Anette skriver:

  Hel! Vilken snygg jacka,vill ha! Var kan man köpa den och din snygga topp?
  Alltid härligt och kul att följa din blogg. Ha en underbar dag!

 3. Camilla skriver:

  Laila! DU är så otroligt vacker och underbar. Du bjuder verkligen på dig själv, vilket jag och säkert alla andra som följer din blogg uppskattar enormt mycket! Tack för att du delar med dig. Ville bara säga det. TACK! 🙂

 4. Sara skriver:

  Är de en D.brand eskimå jacka?? 😀 Riktigt jäkla snygg!!

 5. amanda skriver:

  Är helt såld på din jacka,Sååå snygg!!
  Märke?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..