Tack!

Godnatt på er får man väl lov och säga!
Jag sitter här i köket i mörkret och tänkte precis gå och lägga mig, men kände att jag ville säga godnatt till alla er härliga bloggläsare som följer min blogg och samtidigt ge er lite uppskattning. På senare tid har jag haft många som kommit fram på stan och tackat för en bra blogg samt att jag delar med mig av mitt liv och att dom själva blir inspirerade.  Det känns alltid bra att veta att man kan inspirera någon där ute he he.
Det jag vill säga till er läsare är att jag hade inte fortsatt med att blogga om det inte var för att ni själva ger tillbaka så mycket. Jag tycker att det är härligt när ni berättar om er själva eller om era erfarenheter, när ni tycker annorlunda och skriver det på ett bra sätt, när ni är ödmjuka och förstående om jag sagt något dumt eller gjort ett snedsteg och ber om ursäkt, att ni är peppande och roliga. Ni inspirerar även mig till att vilja dela med mig av mitt liv här på bloggen, TACK!
Kram L

image

  1. Mia.S skriver:

    Underbar blogg. Följer Dig och Pernilla. Ni är super duper mega gulliga. Kram 🙂

  2. L8 skriver:

    Tack själv! Du är så ödmjuk men samtidigt väldigt rak och konkret. Önskar jag hade dig som vän. Känns som det borde finnas fler som du. Det finns så många som snackar skit, är avundsjuka och lite småbittra på allt och alla… men inte du 🙂 Ser att du har en tavla av Naliwajko i ditt hem. Det är min fasters man (farbror). Kul! Stora kramen till dig. Önskar dig en bra dag idag.

  3. Jag har följt din blogg i stort sett sen du började blogga Laila. Du skriver så himla bra och inspirerande och du är en stor förebild för många. Du är supersnygg, du har en underbar humor och ett härligt skratt. En annan sak jag uppskattar med dig är att du står stadigt med båda fötterna på jorden och du står alltid för vad du tycker. Jag hoppas får äran att följa dig lång tid framöver. Du är bäst!
    Kram

  4. Hej! Jag älskar din blogg! Du skriver på ett intressant sätt och visar inte bara det glamorösa av ditt liv, vilket jag tycker är bra! Meera inlägg bara så vi har nått att läsa 😉 Hälsningar från Finland 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..