Kits rum!

Jag har ju haft ryggskott som ni vet och tack vare det har jag inte kunnat fixa  iordning Kits rum som jag har velat göra hur länge som helst. Men idag är det första dagen som jag känner mig bra i ryggen så jag har äntligen kunnat börja lite smått.

image

Jag har hunnit fått upp lite flygplan på ena väggen och imorgon så tänker jag fortsätta med att få upp resten av planen på dom andra väggarna.

image

Jag har också hunnit med att få upp lite happy lights. Som hjälpte till med mysfaktorn i rummet.

image

Niclas hjälpte till med att få upp den här coola lampan som jag har haft liggande i en låda sedan Kit föddes, bättre sent än aldrig he he!

image

Sedan fick vi äntligen klart med biljetter och vilka datum som Liams pappa Mason kommer över till sverige. Liam är överlycklig men vill inte veta exakt datum eftersom han vill bli överraskad.
Jag är iallafall väldigt glad för Liams skull eftersom jag vet hur mycket det betyder för Liam att Mason kommer till Sverige.
Kram L

 1. Vill bara tipsa om övningar mot ryggskott som verkligen hjälper. Titta på Pirayafredrik eller Fredrik Jensen på youtube. De funkar verkligen- Såå effektiva.

 2. FT skriver:

  Hur tänkte ni när ni valde låt till Erik eg ? Fanns det inge roligare ?

 3. esterii skriver:

  Jag vill också köpa d

 4. Det blir ju roligt för Liam när hans pappa kommer och hälsar på. Då kanske han kan följa med Liam på Lucia-firande och julavslutningen i skolan. Det måste betyda mycket för Liam att få ”visa” upp sin pappa ! Kulorna i Liams rum var jättemysiga men många flygplan på väggarna är inte min smak precis ! Men nu kanske det var Kit som ville ha det och då är det OK för det går ju att måla eller att tapetsera om när han tröttnat.

 5. fia skriver:

  Liams pappa är ju en ungdom??????????

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..