Skyltningstävling del 1

Det är inte bara på Kits rum som det skett föränringar de senaste dagarna. Det har även hänt en hel del i skyltfönstrena ute bland alla våra återförsäljare. Linda har under en lång tid jobbat med att få fram ett eget skräddarsytt displaymaterial till våra smycken som ska användas av våra återförsäljare. Det är viktigt för oss att våra kunder känner igen oss oavsett vilken butik det är, och nu har den första sändingen med displayer kommit och skickats ut till de flesta butiker.

I samband med detta så hade vi tänkt att ha en liten skyltningstävling. Tävlingen går ut på att de butiker som vill vara med skickar in bilder på hur de har skyltat med vårt nya displaymaterial. Tävlingsbidragen kommer visas här på bloggen och vi kommer om ca en vecka välja ut ett par finalister som NI läsare sedan kommer få rösta på vilken ni tycker är bäst. Den som ni sedan röstar fram som vinnare vinner ett fantastiskt pris, mig! Tanken är att vi ska göra nåt tillsammans då butiken och jag. Så vill du att jag ska komma till en butik när dig och hälsa på, rösta då på din närmsta butik. Men röstningen startar inte än, först måste vi presentera alla bidragen. Och vi börjar med två butiker.

Först ut är en av våra äldsta återförsäljare Smycka i Avesta:

bild 1
bild4 (1)
bild 2
Visst var det snyggt, och söt liten vovve de hade i skylten.

 

Nästa bidrag är en av våra nyaste återförsäljare Cronerts Guld i Kristianstad:

9

 

7

6

10

Snygg sko! Den skulle man ha! En annan kund som också har en sko i skyltfönstret är nästa bidrag.

 

Och nästa bidrag är ingen mindre än Smycka i Sundsvall:

 

laila fönster

20131120_120838

20131120_120918

20131120_121407

 

 

Vilken härlig vinterkänsla. Nu är alltså tävlingen igång. Det kommer komma upp nåt inlägg då och då där vi presenterar resten av tävlingsbridragen. Men visst ser det så mycket finare ut med alla smyckena med lite nya snygga displayer.

/Laila

 

 

 1. Malin skriver:

  Cronerts Guld i Kristianstad, absolut allra finast!! Även super trevlig personal

 2. Finns ingen som slår ”min” Smycka affär i Fagersta! Behöver aldrig handla någon annanstans där finns allt o lite till!
  Ni är bäst!
  /Lotta

 3. Zara skriver:

  Heja Cronerts guld!

 4. Linnéa skriver:

  Smycka Sundsvall!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..