Sköna söndag!

Idag har dagen fortsatt med en promenad vid kottlasjön!

image

Idag hade jag med mig två ”hundar” på promenad kit är så söt i sin hundmössa! Jag vet att det är flera av er som har undrat över vart jag har köpt mössan, tyvärr så vet jag bara att det är en affär på Drottninggatan. Jag kommer faktiskt inte ihåg vad den hette.

image

Efter promenaden så åkte vi för att fira Isabell som är mer eller mindre en familjemedlem. Hon fyllde nämligen år i fredags.

image

Om ni frågar kit vem som är hans favorit bland alla favoriter så skulle svaret bli Bell! Det är bara att acceptera när Isabell är i närheten så duger verken jag, Niclas eller Liam, det är bara Isabell som gäller och nåde det barnet som sätter sig i Bells knä, Kit äger nämligen Bells knä och helst får ingen annan sitta där så det gäller att konstant berätta att alla får plats och alla får sitta hos Isabell. Då går det bra men visst känner jag igen mig själv som liten när jag gav onda ögat till olika kompisar som gjorde saker som jag inte gillade.

image

Kit och Isabell tar lite bilder tillsammans.

image

Och från det ena kalaset så åkte vi till det andra kalaset hemma hos Pernilla.

image

Nu var det ju inte ett kalas kalas, utan en middag eftersom Christina hade kommit hem från Spanien på en snabbvisit för att få träffa barnbarnen.

image

Christina hade även tagit med sig lite avokado sim hon plockat i trädgården i Spanien.

image

Och med det så säger jag godnatt med den här suddiga bilden! Kram L

  1. Anki skriver:

    Go´natt och sov så gott allihopa!
    Kramar till er alla från Skåneland

  2. esterii skriver:

    Nå men godnatt hela högen ni:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..