Rester på pizza eller pizzarester?

Middagsdags. Vad ska vi äta? Jag beundrar alla som är duktiga med schema för hela veckan vad man skall äta, handlar hem och fixar. Med vårt arbetsschema är det nästan omöjligt. Så vi löser det ofta lite vartefter..
Ikväll tog vi fram pizzakitet igen från Santa Maria som jag snappade upp i fredags efter finalen. Santa Maria har en stor monter utanför där man kan snurra på ett hjul och vinna ett pizzakit! Perfekt he he
Plockade fram lite av det jag hade i kylskåpet. Funkar ju att lägga lite vad som helst på pizzan. Varför inte lite rester från helgen kanske?
Vad har ni för favoritingredienser på pizzan?

santamaria_pizzamaking

Hacka och lägg på det man tycker är gott, superenkelt.

santamaria_laila_hemma

Hur gör ni när ni planerar för maten varje vecka? Ge mig gärna tips på vad ni gillar att äta 🙂

Ha en fin kväll!
Kram L

 

 1. Karin skriver:

  Kör ni med produktplacering igen?
  Jag tycker om ärliga tips, inte tips på det ni får betalt för eller gåvor för att rekommendera.
  Hur ska man kunna lita på inläggen annars?
  🙁

 2. Vi kör med Linas Matkasse barn 3-dagars. Gott, enkelt, fräscht. Du får i dig allt du behöver, och det går snabbt!

 3. Charlie skriver:

  Planering är det enda som funkar! Här skrivs det matsedel, det trodde jag alla gjorde?! Skriver inte exakta rätter men: Köttfärs -Lax- Kyckling-torsk osv. Ser till att ha frysta grönsaker och basvaror med lång hållbarhet som bönor, linser osv. Färskvaror handlas för max en vecka då jag känner det som ett stort misslyckande om jag måste kasta mat pga dålig planering!
  Lagar alltid ganska mycket mat så det blir kvar egna halvfabrikat att ta med till lunch, eller att använda så det går extra snabbt att laga mat de dagar som blir extra tight med tid.

  Avsätter några minuter varje kväll att se till att frysvaror bli upptagna så det finns riktig mat att laga snabbt!

  Bra mat snabbt är mottot i det här hemmet!

 4. Maria skriver:

  Jag brukar planera en veckomeny, men jag handlar bara för ca 3 dagar i taget. Det passar bra för mig. Har provat att veckohandla tidigare, men då blev det alltid mat över (oftast för att någon rätt inte blev lagad), grönsaker och frukt som blev dåliga och fick slängas och alltid någonting som det tog slut på (tex mjölk), så att man ändå fick åka till affären.
  Sedan har jag också alltid bra med basvaror hemma, som tex ris, pasta, bulgur, nudlar, div konservburkar (tex krossade tomater, olika sorters bönor, kokosmjölk), pesto och olika sorters nötter osv.

 5. Saffran skriver:

  Vi testar nu att slippa tänka + handla för 4 vardagar/vecka, dvs matkasse från matkomfort. Lättlagat, väldigt god mat (känns som man är på restaurang varje dag) med bättre och lyxigare råvaror att laga ifrån. Lite dyrt ja, men konstigt nog har vårt matkonto minskat sen vi började med dom…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..